Luvaton pistooli ja kännisekoilua! Nämä kaikki tähdet on poistettu lentokoneesta

Lentokentän käyttäytymissäännöt eivät ole tuttuja kaikille Hollywood-tähdille.

Useimmat ihmiset matkustavat lentokoneessa suuremmitta ongelmitta, mutta joiltakin Hollywood-tähdiltä puuha ei aina suju yhtä sutjakkaasti. 

Moni A-luokan julkkis on törttöillyt lentoasemalla siihen malliin, että heidät on jopa jouduttu poistamaan koneesta. E!Online listasi yllättävimmät käytöskukkaset.

1. Christian Slater. Mies yritti vuonna 1994 nousta koneeseen luvaton pistooli matkalaukussaan. Mies pidätettiin ja tuomittiin tempusta kolmipäiväiseen yhdyskuntapalveluun.

2. Courtney Love. Laulaja saatettiin ulos koneesta vuonna 2003 sen jälkeen, kun hän oli ajautunut siellä sanaharkkaan.

3. David Hasselhoff. Miehen pääsy koneeseen evättiin Lontoossa vuonna 2006, sillä tähti oli juovuksissa – siitäkin huolimatta, että koneen oli määrä nousta ilmaan 7 aamulla.

4. Naomi Campbell. Mallikaunottaren laukut eivät vuonna 2008 ehtineet samaan koneeseen tähden kanssa, mistä kuultuaan Campbell sai raivokohtauksen. Kun häntä pyydettiin poistumaan koneesta, hän potki ja sylki koneen henkilökuntaa, ja tuli lopulta raahatuksi koneesta ulos poliisien toimesta.

5. Ivana Trump. Donald Trumpin exä pahoitti mielensä vuonna 2009 samassa koneessa olleista äänekkäistä lapsista, ja päätyi lopulta huutelemaan lapsille törkeyksiä. Luonnollisesti tähti saatettiin ulos koneesta.

6. Jonathan Rhys Meyers. Tudors-tähti örvelsi vuonna 2010 humalassa ensimmäisen luokan loungessa. Kun juopuneelta mieheltä evättiin pääsy koneeseen, hän alkoi rähjätä virkailijoiden kanssa, ja hankki itselleen porttikiellon United Airlinesin lennoille.

7. Josh Duhamel. Duhamel kieltäytyi vuonna 2010 lennolla sulkemasta BlackBerryään, vaikka kone rullasi jo kiitotiellä. Kun mies heitti mukaan vielä kiukkupuuskan, lentäjä katsoi parhaaksi kääntää kone ja poistaa Duhamel kyydistä.

8. Alec Baldwin. Vuonna 2011 New Yorkista Los Angelesiin matkalla ollut Baldwin ei suostunut sulkemaan puhelintaan, koska hänellä oli peli kesken. Protokollan noudattamisen ja puhelimen sulkemisen sijaan mies alkoi twiitata lentoemäntien töykeydestä, minkä seurauksena hänet poistettiin välittömästi lennolta.

9. Billie Joe Armstrong. Armstrong joutui vuonna 2011 sanaharkkaan lentoemännän kanssa, kun tämä kehotti laulajaa nostamaan roikkuvia housujaan. Väittelyn jatkuessa laulaja päädyttiin poistamaan koneesta.

10. Amanda Bynes. Bynes potkittiin lennoltaan vuonna 2010, kun hänellä ei ollut voimassaolevaa henkilöllisyystodistusta. Hän käski lentäjää googlaamaan itsensä, mutta tähteä ei tästä huolimatta huolittu mukaan lennolle. 

Lue myös:

    Uusimmat