Naisten pitäisi pärjätä tässä tempussa miehiä paremmin, mutta kuinka kävikään? Luutahaaste pistettiin testiin Pöllölaaksossa!

Luutahaaste pistettiin testiin Pöllölaaksossa: Naisten pitäisi pärjätä tässä tempussa miehiä paremmin, mutta kuinka kävikään? 2:55
Näin toimituksen jäsenet pärjäsivät Fannin luutahaasteessa.

TikTokissa ehkä eräs suosituimmista somehaasteiden muodosta on sukupuolien kuninkuudesta mittelevät haasteet.

Broomstick Challenge, eli vapaasti suomennettuna luutahaaste on yksi tuoreimmista sosiaalisessa mediassa pyörineistä haasteista. Valtaosassa videoista haasteessa pärjäävät naiset, kun taas miehet kompuroivat.

Distractify arvioi, että naisten pitäisi olla myös miehiä luonnostaan notkeampia. Erityisesti naisilla on miehiä liikkuvammat olkapäät ja miesten lanneluut ovat painavampia.  

Olemme ennenkin haastaneet Pöllölaakson miespuoliset toimittajat testaamaan vastaavanlaisia haasteita. Moni ehkä muistaa vielä viimesyksyisen Center of Gravity Challenge -haasteen, jossa videotoimittajat Jere Silfsten ja Juho Lauri putosivat rähmälleen makaamaan allekirjoittaneen heittämän haasteen edessä.

Juttu jatkuu videon alla.

Tähänkö asentoon vain naiset pääsevät? MTV testasi viraalihaasteen – kokeile, onnistutko itse! 2:31
Näin tasapainopistettä testaava haaste luonnistui Fannilta, Juholta, Jereltä ja Valpurilta.

Lähdimmekin edellisestä menestyksestä innostuneina kokeilemaan uutta luutahaastetta koetellaksemme miestoimittajien kunniaa, mutta haaste pääsi yllättämään pahemman kerran. Kuka onnistui hoippumaan luudan yli ja kuka kompuroi Pöllölaakson jumppahuoneessa?

Luutahaasteen tulokset voit katsoa artikkelin alusta löytyvältä videolta.

Lähteet: TikTok ja Distractify 


Lue myös:

    Uusimmat