Luulitko olevasi introvertti? 10 merkkiä, jotka paljastavat, että oletkin ehkä erityisherkkä ekstrovertti

0:30
Nämä ongelmat ymmärrät, jos olet lyhyt nainen!

Nautitko ihmisten seurassa olemisesta, mutta valitset silti mielelläsi seuraksesi tietyt ihmiset? Voit olla erityisherkkyyteen taipuvainen ekstrovertti.

Jos uuvut helposti ihmisten seurassa, se ei välttämättä merkitse, että olet eristäytyvä introvertti. On myös mahdollista, että olet erityisherkkyyteen taipuvainen ekstrovertti, vinkkaa Thought Catalog -sivusto. Et siis oikeastaan halua pysyä kaukana ihmisistä, vaan jakaa elämäsi tiettyjen, oikeiden ihmisten kanssa!

Tässä merkkejä siitä, että oletkin erityisherkkä ekstrovertti

 1. Nautit ihmisten seurassa olemisesta, mutta valitset mielelläsi seuraksesi tietyt ihmiset. Jos seura on vääränlaista, uuvut nopeasti! On kuin muiden kanssa oleminen veisi sinusta energiaa.
 2. Sinulla on yksi tai kaksi läheistä ystävää, joiden kanssa puhut säännöllisesti. Vietät usein aikaa tärkeimmän rakkaasi kanssa, ja koska tapaatte usein, se saa sinut tuntemaan olosi sosiaalisemmaksi kuin ehkä oikeasti oletkaan.
 3. Haluat, että sinusta pidetään. Olet huolissasi ja ahdistunut, jos muut eivät tykkää sinusta. Se on ärsyttävää, mutta samalla hyvin inhimillistä!
 4. Olet romantikko ja rakastat sitä, että saat olla rakastunut. Ekstroverttinä nautit myös rakkauden ilmaisemisesta erilaisin keinoin!
 5. Luulet, että nautit eniten yksin viettämästäsi ajasta, mutta se ei oikeastaan ole totta. Jos ajattelet elämääsi yksin tai hetkiä ystäviesi seurassa, huomaat, että arvostat enemmän hyvää seuraa kuin ylhäistä yksinoloa. Sinä jopa unelmoit muista ihmisistä: siitä, mitä teet heidän kanssaan ja mitä voisitte yhdessä kokea.
 6. Olit ulospäinsuuntautunut lapsi, joka haki usein ystäväänsä leikkimään pihapuistoon. Sitten jotakin tapahtui, ja aloit nauttia omasta seurastasi ja yksinolosta. Se ei kuitenkaan tarkoita, että olisit luonnostasi "yksinäinen susi".
 7. Pidät ihmisten seurassa olemisesta ja oletkin hyvä aistimaan, mitä he ajattelevat ja tuntevat. Samasta syystä olosi on kuitenkin toisinaan epämukava. Stressaat, jos et voi auttaa huonosti voivaa tuttavaasi. Samalla tiedät, että otat muiden ongelmat liian henkilökohtaisesti.
 8. Saat helposti yhteyden muihin ja jutteletkin esimerkiksi kahvilassa myyjän kanssa niitä näitä. Tulet helposti toimeen muiden kanssa, ja rakastat juhlia ja tapaamisia, vaikka oletkin niiden jälkeen usein uupunut.
 9. Nautit tuntemattomien seurasta enemmän kuin puolituttujen seurasta, koska tuntemattomia sinun ei tarvitse yrittää miellyttää. Sinulla ei ole velvollisuutta olla yhteydessä heidän kanssaan.
 10. Olet hyvin lojaali ja rakastava, mutta se, että ihminen voittaa luottamuksesi ja rakkautesi, ottaa oman aikansa!

Lue myös:

  Uusimmat

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja