Lupaavia uutisia Kimi Räikköselle: ”Heillä on todellakin hyvä potentiaali”

Charles Leclerc jättää Sauberin tämän kauden jälkeen siirtyäkseen Ferrarille Kimi Räikkösen paikalle. Autosportin haastattelussa Leclerc arvioi Sauberin kehittyneen valtavasti, mikä lupaa hyvää Sauberilla ensi vuonna kisaavalle Räikköselle.

MAINOS

F1 suorana C Morella – Brasilian GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 14.55 ja 18.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 15.55, aika-ajo klo 18.55
Sunnuntai: Brasilian GP klo 19.00, ennakkotunnelmat klo 17.30!

C Moren tarjonta avoinna 9.-11.11. Brasilian F1-viikonloppu kaikille ilmaiseksi!

C Moren sivulle pääset tästä

Viime vuosina Sauber oli monessa kisassa hitain auto. Tänä vuonna talli on ottanut kuitenkin merkittävän harppauksen. Leclerc on napannut peräti kahdeksan pistesijaa.

– Kehitymme koko ajan, eikä tiimi todellakaan näytä samalta kuin kauden alussa. Olemme ottaneet suorituskyvyssä aika ison harppauksen. Kauden alussa taistelimme siitä, ettemme jäisi viimeiseksi ja nyt taistelemme aika-ajofinaalissa, Leclerc arvioi.

Sauberin auto on välillä ollut jopa neljänneksi nopein. Selvästi edellä ovat olleet ainoastaan Mercedes, Ferrari ja Red Bull.

– On hienoa nähdä, että on yhä niin paljon saavuttamatonta potentiaalia tulevissa kisoissa sekä Sauberin osalta tulevina kausina, Leclerc iloitsee.

Yhteistyö Ferrarin kanssa on mahdollistanut tulosparannuksen. Leclercin mukaan Sauber on kehittynyt vuoden aikana tiiminä myös paljon.

– Heillä (Sauberilla) on hyvä visio tulevaisuudesta ja todellakin hyvä potentiaali. Tiimi kasvaa päivittäin, yhä enemmän ihmisiä on töissä, joten todellakin näyttää hyvältä.

Leclerc on kiitollinen Sauberille oppivuodesta, jonka jälkeen hänen pitäisi olla nyt valmis Ferrari-kuskiksi.

– Oli todellakin äärimmäisen mielenkiintoista tulla tiimiin, joka kehittyy niin paljon. Olen nähnyt, kuinka autoa tulee kehittää ja kuinka tiimi työskentelee kehittyäkseen. Olen todellakin oppinut tästä täydellisestä esimerkistä paljon.


Lue myös:

    Uusimmat