Luottoa löytyy: Hyundai löi pöytään markkinoiden kovimman takuun

1:28

Hyundai myöntää syyskuun alusta alkaen uusille malleilleen seitsemän vuoden takuun ilman kilometrirajoitusta. Kyseessä on markkinoiden kattavin takuu.

Pääkuvan video

Tällainen on Audin näkemys tulevaisuuden "ajajan autosta"

Hyundain takuu on perinteisesti ollut viisi vuotta ilman kilometrirajoitusta. Helmikuussa i30-malliston takuuta pidennettiin seitsemään vuoteen, ja nyt sama muutos tulee valmistajan kaikkiin mallivuoden 2019 autoihin.

– Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä alkuvuodesta aloitettuun i30-malliston seitsemän vuoden takuuseen, joten päätimme nyt malliston laajentuessa ja uudistuessa laajentaa myös takuutamme, kertoo Hyundai Motor Finlandin toimitusjohtaja Esa Kurikka.

Hyundai uudistaa tämän vuoden aikana lähes koko mallistonsa. Esimerkiksi i20:n ja Tucsonin uudet sukupolvet ovat juuri saapuneet Suomeen. Syksyllä odotellaan vielä täyssähköistä Konaa, täysin uutta Santa Fetä sekä uudistuvaa i30-mallistoa.

– Hyundain mallisto on nyt todella kattava ja monipuolinen, ja uutuusmalleja tulee paljon, Kurikka kertoo.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.