Luonnollinen ihonsävy on trendikäs: Näin korostat vaaleaa hipiääsi

Monet suomalaiset tuntuvat haaveilevan päivettyneestä ihosta jopa senkin uhalla ettei ihoa suojata kesäisin auringolta. Monet myös käyttävät liian tummaa meikkivoidetta. Meikkaaja-maskeeraaja Heidi Kjellman kuitenkin muistuttaa, että suomalaisten tulisi arvostaa luonnollista, vaaleaa ihoaan ja korostaa parhaita puoliaan.

Monet suomalaiset tuntuvat arvostavan päivettynyttä ihoa, jopa senkin uhalla ettei ihoa suojata auringon haitallisilta säteilyiltä nopean rusketuksen toivossa. Suomalaisille tyypillistä vaaleaa ihonsävyä joskus jopa peitellään liian tummilla meikkivoiteilla.

Meikkaaja-maskeeraajaksi valmistunut Heidi Kjellman kuitenkin kehuu suomalaisten kaunista, vaaleaa ihoa.

– Jotkut ajattelevat, että olen niin vaalea, että siksi pitäisi käyttää tummempia sävyjä. Se ei ole ratkaisu. Vaalea iho on todella kaunis, värit tulevat sitä vasten ihanasti esille. Rusketus voi näyttää joskus jopa likaiselle, Kjellman kuvailee.

Suomalaisnaisten ei tulisikaan peittää vaaleaa, kuulasta ihoaan liian tuhdilla meikkipohjalla. Meikkaaja-maskeeraaja kertookin, että meikki näyttää usein upealta vaalealla hipiällä.

– Esimerkiksi hento poskipuna näyttää todella kauniilta vaalealla iholla. Vaaleat silmät ja kaunis rajaus saavat silmät näyttämään mielettömän upealle, Kjellman kehuu.


Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat