Luokkakaveri laittoi paidan sisään juustoa – vakavasta maitoallergiasta kärsinyt poika menehtyi

7:17

Englannissa on käsitelty oikeudessa surullista tapausta, jossa vakavasta maitoallergiasta kärsinyt poika menehtyi luokkakaverin laitettua tämän paidan sisään juustoa, kertovat FoxNews ja Telegraph.

Katso yllä olevalta videolta keskustelua astman ja allergioiden lisääntymisestä!

Karanbir Cheema, joka tunnettiin lempinimellä Karan, sai kesken koulupäivän viime vuoden kesäkuussa vaarallisen allergisen reaktion Lontoossa.

13-vuotiaalla pojalla oli vakava vehnä-, gluteeni-, maito-, kananmuna- ja pähkinäallergia, ja hän kärsi astmasta ja atooppisesta ihottumasta.

Koululta oli soitettu hätäkeskukseen ja kerrottu kyseessä olevan allergisen reaktion. Paikalle saapuneet ensihoitajat kuitenkin huomasivat heti, että kyseessä oli nuoren pojan henkeä uhkaava tila.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mitään ei ollut tehtävissä

Karan makasi lattialla tajuttomana. Hän oli saanut anafylaktisen reaktion.

– Koulun henkilökunta kertoi meille, että mahdollisesti joku oli jahdannut potilasta juuston kanssa ja jatkanut heittämällä sen hänen t-paitansa sisään. Hän sai allergisen reaktion, hänen ihonsa kutisi, se oli todella kuuma ja hänellä oli vaikeuksia hengittää, eräs paikalle ensimmäisenä saapuneista hoitajista kertoi oikeudessa.

Vaikka henkilökunta oli antanut pojalle antihistamiinia, epipenin ja inhalaattorin, niistä ei ollut apua. Karan lakkasi nopeasti hengittämästä ensihoitajien saavuttua ja hänen sydämensä pysähtyi.

Kymmenen päivää myöhemmin 13-vuotias poika kuoli sairaalassa.

"Hän tiesi todella hyvin, kuinka hoitaa tilaansa"

Karanin äiti Rina Cheema kuvaili oikeudessa, että perhe kaipasi nyt vastauksia.

– Olen murtunut äitinä menetettyäni poikani ja lapseni ovat menettäneet veljensä. Hän oli todella, todella älykäs nuori poika, tämä kertoi.

– En ole koskaan tavannut ketään hänen kaltaistaan aiemmin elämässäni. Hän olisi tehnyt mitä tahansa toisten puolesta. Hän olisi voinut olla mitä tahansa, toinen sukulainen kertoi.

– Hän oli todella älykäs – hän tiesi todella hyvin, kuinka hoitaa tilaansa.

Toinen 13-vuotias poika pidätettiin murhan yrityksestä, mutta häntä ei tuomittu.

Lähteet: FoxNewsTelegraph.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja