Lulu löysi pihaltaan esineen, jota luuli kiveksi – pian paljastui vaarallinen totuus

Puutarhasta löytynyt esine ei ollutkaan kivi. 

Lulu Cirillo oli puutarhatöissä kotipihallaan Weymouthissa Isossa-Britanniassa, kun hän löysi maasta esineen, jonka hän arveli olevan suuri kivi, kertoo BBC. Nainen vei sen sisään. Hän kysyi Facebookissa, minkä esineen ihmiset luulivat olevan kyseessä.

Facebookissa alettiin ehdotella, että kyseessä olisi pommi. Lulu kauhistui ja soitti poliisit. Hän vei pommin kiireesti takaisin puutarhaan.

Kävi ilmi, että kyseessä todella oli räjähtämätön pommi, ilmeisesti toisen maailmansodan ajoilta. Paikalle saapuneet pommin purkamisen asiantuntijat veivät esineen mennessään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Oli luullut pommia kiveksi

Kaivettuaan esineen maasta Lulu oli ajatellut, että hän lemmikkinsä voisi haluta leikkiä sillä. 

– Luulin, että se oli kivi, joten heitin sen. Se oli mutainen. En olisi voinut ikinä kuvitella, että se on pommi, hän kertoo BBC:lle.

Lulu on kauhistunut siitä, että vain muutamaa tuntia aikaisemmin hän oli puhdistanut pommia keittiössään. 

– He sanoivat, että se oli ladattu ja hyvin vaarallinen, joten he veivät sen pois. Seuraavana päivänä sain tietää, että he olivat räjäyttäneet sen Weymouthin rannalla.

– Otan asian huumorilla. En missään vaiheessa miettinyt, että olisin voinut olla kappaleina ympäri Weymouthia.

Pommi räjäytettiin myöhemmin valvotusti

Weymouthin poliisi julkaisi myöhemmin Facebookissa videon, jolla he räjäyttivät pommin rannalla lauantaina 2. toukokuuta. Ohessa luki, että jos joku ihmetteli, mistä kova pamaus ennen iltayhdeksää kuului, kyseessä oli pommin hallittu räjäyttäminen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Bbc.com, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat