Kuurupiiloa leikkinyt Amari, 18, ajatteli keksineensä loistavan piilopaikan – palokunta joutui pelastamaan: "Onhan tuo melko noloa, mutta en voi kuin nauraa"

Amari piiloutui pesukoneeseen eikä päässyt enää pois, kertoo muun muassa NBC News -sivusto.

Yhdysvaltain Virginiassa asuva Amari Dancy, 18, päätti sunnuntaina 19. huhtikuuta leikkiä piilosta pienten serkkujensa kanssa. Hän ajatteli, että pesukone voisi olla mitä mainioin piilopaikka. 

– Olimme olleet jo piilossa sängyn alla ja kaapissa. Emme voineet mennä kellariinkaan, joten totesin, että okei, piiloudutaan pesukoneeseen, Amari kertoi myöhemmin medialle.

Palokunta riensi apuun

Serkku löysi Amarin, mutta nuori nainen ei päässytkään enää omin avuin pois piilostaan. Sukulaislapsi pyysi paikalle aikuisia, jotka soittivat palokunnan hätiin. Palomiehet saapuivat pelastustöihin noin yhdentoista aikaan illalla.

Amarin täti Suni nappasi kuvan ja videon Amarin pelastusoperaatiosta.

– Palomiehet tulivat sisään ja estttäytyivät. He kysyivät Amarin nimeä ja pyysivät häntä kertomaan, mitä oli tapahtunut.

Amari vastasi, hän oli leikkinyt kuurupiiloa. 

– No, voititko? oli palomies kysynyt.

Jos kuvat ja videot eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Loppu hyvin, kaikki hyvin

Auttajat poistivat pesukoneen päällimmäisen osan ja saivat tehtyä niin paljon tilaa, että Amari pääsi pois ilman ruhjeita.

– Olin todella huolissani siitä, saisivatko he minut ulos vai eivät. Kun he keksivät, mitä tehdä, olin helpottunut. Halusin vain ulos sieltä.

Sukulaisia koko tilanne nauratti. Päästyään pinteestä tyttö itsekin alkoi nähdä kommelluksen huvittavan puolen.

– Onhan tuo melko noloa, mutta en voi kuin nauraa. 

Lue myös:

    Uusimmat