Lukon tähtihankinnan komea hattutemppu synkensi TPS:n kurjaa kotisaldoa entisestään – KooKoon vahva lento jatkui Tapparan kustannuksella

TPS koki jälleen kerran kotitappion, kun se hävisi Lukolle tylysti 0-5-lukemin. 

Vierasjoukkue Lukon ykköstähdeksi nousivat hattutempun iskenyt Sebastian Repo ja neljä osumaa syöttänyt Pathrik Westerholm.

Ilman maaleja neljässä ensimmäisessä ottelussaan jäänyt Repo sai maalihanansa auki avauserässä, kun hän ohjasi Westerholmin syötön verkkoon. 

Repo oli jälleen vahvana maalin edessä päätöserässä, ja Westerholmin laukaus kimposi Revon polvisuojuksista maalin perukoille.

Repo huipensi hattutemppunsa hieman ennen loppua, kun hän täräytti kiekon komealla kudilla ohi TPS-vahti Rasmus Tirrosen.

TPS on esiintynyt tällä kaudella kotiyleisönsä edessä luvalla sanoen surkeasti. Tappio oli TPS:lle jo kauden 15:s kotiyleisön edessä. Se on onnistunut voittamaan vain kaksi kotiottelua.

KooKoo jatkoi vahvaa virettään SM-liigassa, kun se kaatoi sarjakakkosena majailevan Tapparan jatkoajalla lukemin 2-1.

Tasaisesti ja vauhdikkaasti edenneen ottelun avausosumaa saatiin odotella aina toiseen erään asti, kun Tapparan konkarihyökkääjä Kristian Kuusela onnistui maalin edustalta.

KooKoo kuittasi lukemat tasoihin päätöserässä, kun Jere Friberg oli irtokiekossa terävänä ja latoi isännille tärkeän tasoituksen.

Ratkaisijaksi ja KooKoon suureksi sankariksi nousi lopulta Kyle Platzer, joka nosti pelivälineen Tapparan verkkoon maalin edustalta jatkoajalla.

Lauantain kierroksen lopputulokset:

HPK-HIFK 3-2 vl.
KalPa-Ilves 2-4
KooKoo-Tappara 2-1 ja.
Kärpät-SaiPa 3-0
TPS-Lukko 0-5
Ässät-Jukurit 5-4 ja.
JYP-Pelicans 5-3

Otsikkoa muokattu kello 19.27.
Kaikki tulokset päivitetty juttuun kello 19.55.

Lue myös:

    Uusimmat