Jokerit kaappasi jälleen vahvistuksen Kärpistä – "Liigan ykköspakki, Tshekin maajoukkueen kärkipuolustajia"

Jokerit on hankkinut Oulun Kärpissä ja Rauman Lukossa säväyttäneen tshekkipuolustaja Jakub Krejckin riveihinsä.

Tämä on Jokereille jo toinen kovan luokan kaappaus Kärpistä lyhyen ajan sisällä. Torstaina seura kertoi hankkineensa Julius Junttilan riveihinsä.

Kreijcik siirtyy helsinkiläiseen KHL-seuraan kahden vuoden sopimuksella.

– Krejcik on todella monipuolinen pelaaja, jolta löytyy liikkuvuutta, taitoa sekä fyysisyyttä ja joka pystyy pelaamaan niin yli- kuin alivoimaakin. Hän on ottanut isoja kehitysaskeleita viime vuosina ja oli Liigan ykköspakki sekä Tshekin maajoukkueen kärkipuolustajia EHT-peleissä menneellä kaudella, Jokerien GM Jari Kurri kommentoi.

Krejckille sopimus Jokereihin oli erittäin mieluinen asia.

– Olen ollut Suomessa jo kaksi vuotta ja viihtynyt erinomaisesti. Kotimme Prahassa ei ole kaukana, mikä on erityisen hyvä asia nyt, kun odotamme perheemme esikoista. Tunnen Davidin (Sklenicka), Markon (Anttila) ja Juliuksen (Junttilan) entuudestaan ja uskon sopeutuvani hyvin joukkueeseen, Krejcik sanoo.

Viime kaudella Oulun Kärpissä pelannut 28-vuotias tshekkipuolustaja teki 44 ottelussa yhteensä 30 tehopistettä ja sai valinnan SM-liigan tähdistökentälliseen. Lisäksi hän kiekkoili Tshekin riveissä kolmessa EHT-turnauksessa. Yhdeksässä pelissä kertyi tehot 2+3=5.

MM-kisoissa Krejcik on ehtinyt pelata jo neljästi. Hän oli mukana voittamassa pronssia keväällä 2012 Helsingissä.

Lue myös:

    Uusimmat