Lukko syvensi TPS:n ahdinkoa – kahdeksan tappiota yhdeksässä ottelussa

Vaikka TPS:ää on tituleerattu Liigan kriisijoukkueeksi, turkulaismiehistö osoitti perjantaina Lukkoa vastaan osaavansa pelata jääkiekkoa. Lukko otti kuitenkin kotijäällään kaksi sarjapistettä vietyään voittomaalikisan Robin Pressin osumalla ja voitettuaan ottelun 2–1.

Kotijoukkue jäi avauserässä energisen vierailijan jalkoihin. TPS vei ansaitusti erän 1–0 Lauri Pajuniemen ylivoimaosumalla.

Avauserässä tuli myös kolhuja. Samassa rytäkässä Lukon Heikki Liedes sai osuman julkisivuun ja linjatuomari Niko Jusi tällin käteensä.

Tuomari pääsi huoltotoimien jälkeen jatkamaan peliä, Liedes meni pukukopin puolelle tikattavaksi. Hän palasi kuitenkin taistoon mukaan.

–  Tuntuu, että aina sattuu ja tapahtuu, voimahyökkääjä Liedes kommentoi.

Toisessa erässä Lukko nosti tasoa ja tasoitti 1–1:een. Justin Danforth syötti ja Toni Koivisto osui. TPS-pakkeja ei näkyvissä ollut. Syöttöpiste merkittiin myös Lukon Vili Laitiselle.

–  Kiva olla taas mukana, harjoituskaudella loukkaantunut Laitinen iloitsi.

Ratkaisumaalin Press on vakuuttanut osaamisestaan Raumalla.

–  Hyvä että pelaa meillä. Hyvä spesialiteetti, kehui kaikki kolme rankkarikutia torjunut Lukko-vahti Oskari Setänen.

Tappio oli TPS:lle kahdeksas yhdeksässä viime ottelussa.