Lukko koki nöyryyttävän murskatappion Jukureille, Pekka Virta tylytti rajusti: "Pelissä ei ollut oikeastaan yhtään hyvää asiaa

Rauman Lukon päävalmentaja Pekka Virta on yleensä sanavalmis, mutta tiistai veti hänetkin hiljaiseksi. Lukko hävisi suoraa pudotuspelipaikkaa ajatellen elintärkeän kotiottelunsa Mikkelin Jukureille 1–6.

– Niin syvälle on saatu homma kaivettua, ettei tästä enää juuri paljon syvemmälle pääse. Pelissä ei ollut oikeastaan yhtään hyvää asiaa, Virta tiivisti ja sanoi joukkueensa pelanneen vain kolme minuuttia.

Jukurien pukukopissa riemu oli katossa, vaikka pudotuspeleihin ei ole asiaa.

– Tätä on pyydetty koko kausi, ja nyt se viimein saatiin. Me pelasimme hymyssä suin, puolustettiin tosi hyvin ja oltiin tehokkaita. Muutamalle pelaajalle eli Markku Flinckille ja Sami Rajaniemelle sattui vielä unelmapeli, Jukurien päävalmentaja Pekka Kangasalusta iloitsi.

Keskushyökkääjä Flinck teki kolme maalia, ja maalivahti Rajaniemi osui kiekon eteen 35 kertaa. Kolme tehopistettä keräsi myös Turo Asplund (0+3).

Lukon Justin Danforth sai pelirangaistuksen keihästettyään vaihtoaitiossa ollutta vastustajaa, Jukurien Vadim Pereskohov hanskojen pudottamisesta.


Lue myös:

    Uusimmat