JYPissä taas kummallisia tapahtumia – tähtipakki Sami Niku katosi mystisesti: "Ei ole muuta sanottavaa"

HIFK tekee 0-2 maalin 1:09

Helsingin IFK jatkoi vieraskiertuettaan mallikkaasti, kun tuskaiseen kierteeseen ajautunut JYP kellistyi maalein 3–0.

HIFK-vahti Roope Taponen piti toista kertaa putkeen maalinsa puhtaana. Nollapeli ei kuitenkaan tullut helpolla, sillä Taponen joutui venymään kiekon tielle 38 kertaa.

– Puolustimme hyvin. Varsinkin ensimmäinen ja viimeinen erä olivat kovaa taistelua. Toisessa erässä olimme tehokkaita. Erittäin isot pisteet saimme napattua. Aika hyvä iltapuhde myös itselleni, Taponen makusteli.

– Kiekkojumalat olivat tällä kertaa puolellamme. Onni pitää myös ansaita ja mielestäni olemme sen viime aikoina tehneet. Jo muutaman kuukauden olemme olleet hyvässä suunnassa.

JYP hallitsi kiekkoa ja loi paikkoja, mutta tuska näkyi katsomon viimeiselle riville asti. Tappio oli keskisuomalaisille jo kahdeksas perättäinen sen jälkeen, kun Jukka Rautakorpi sai potkut ja vetovastuuseen astui Mikko Heiskanen.

– Tulimme ihan hyvin peliin, mutta sen jälkeen vaadittiin henkistä kanttia, kun toisessa erässä tuli omiin. Päätöserässä veimme peliä ja saimme paikkoja, mutta millään ei mennyt sisään, JYP-luotsi Heiskanen sanoi.

JYPin tähtipuolustaja Sami Niku ei saapunut enää kolmanteen erään, mutta syy jäi epäselväksi. Niku antoi harhasyötön Joonas Raskin 2–0-maaliin, mutta silti ratkaisu ykköspelaajan suhteen oli omituinen.

– Päätimme mennä näillä kokoonpanoilla. Siitä ei ole muuta sanottavaa, Heiskanen kommentoi.

Jutun yläreunan videolla HIFK:n toinen maali, missä Niku antoi karmaisevan harhasyötön.