KooKoo lamaantui, Olli Salo sadatteli ottelun jälkeen: "Ketuttaa kuin pientä oravaa"

Maalikooste: JYP - KooKoo 6:30
Tästä voit katsoa JYPin voittoon päättyneen ottelun kaikki maalit.

JYP otti viidennen voiton kuuteen peliin, kun KooKoo kellistyi kotikaukalossa maalein 4–2.

KooKoo dominoi ottelun kahta ensimmäistä erää, mutta päätöserässä JYP teki ison ryhtiliikkeen ja takoi kolme maalia. JYP-vahti Veini Vehviläinen torjui 29 kertaa ja oli voiton takuumies. Voittomaalin ohjasi Eetu Peltolan laukauksesta Anton Stråka.

–  Kolmas erä oli meiltä hyvä. Kahdessa ensimmäisessä erässä emme olleet oikein ytimessä. Hieno voitto silti ja tärkeät pisteet meille, Stråka hehkutti.

–  Veini piti meidät pelissä kiinni kaksi erää ja ylipäätään hengissä. Oli tosi vaikea ilta, eikä millään saatu peliä käyntiin. Vaikka kuinka huonosti pelaat, niin jos on erä jäljellä, voit heittäytyä täysillä mukaan. Siinä me onnistuimme, JYP-luotsi Jukka Rautakorpi puolestaan sanoi.

KooKoon molemmat osumat tehtaili Kasperi Ojantakanen, jolle maalit olivat kauden ensimmäiset. KooKoon päävalmentaja Olli Salo harmitteli pelin otteen menettämistä.

–  Kaksi ensimmäistä erää asiat olivat monella tapaa mallillaan, mutta kolmannessa erässä lamaannuimme ihan täysin. Lahjoitimme maalit kaverille ihan omista hölmöilyistä. Ketuttaa kuin pientä oravaa, kun käpy on jäässä, Salo manasi.