Lukashenka sai verisen iskun kasvoihinsa jääkiekko-ottelussa – video paljastaa tapahtuneen

Valko-Venäjän presidentti Aljaksandr Lukashenka sai verisen iskun kasvoihinsa vastustajan mailasta jääkiekko-ottelussa.

Lukashenka oli pelaamassa jääkiekkoa Valko-Venäjän amatöörisarjan ottelussa, joka päättyi hänen joukkueensa 5–1-voittoon Minskin alueen joukkueesta. Lukashenkan joukkue voitti samalla mestaruuden; viikko sitten se oli voittanut saman vastustajansa 6–1.

Täysin siivosti taisto ei mennyt. Sosiaalisessa mediassa on levinnyt video, jossa Lukashenka saa vastustajan pelaajan mailasta kasvoihinsa. Presidentin leuan seutu meni verille, ja hänet kuvattiin sittemmin leuan sivusta vahvasti laastaroituna.

Minskaja Pravda haastatteli ottelun jälkeen Lukashenkaan mailallaan osunutta Artem Putshkovskia. Hän sanoi sen olleen pelitapahtuma taiston tiimellyksessä.

– Minut passitettiin ulos vaarallisesta pelaamisesta. Pahoittelin tapahtunutta Aljaksandr Ryhoravitshille välittömästi ottelun jälkeen, Putshkovski sanoi.

Putshkovskilta kysyttiin, miten Lukashenka reagoi tapahtuneeseen.

– Hän sanoi, että tämä on urheilua, pelissä ryskyy ja kaikkea voi tapahtua. Hän otti tapauksen kuin todellinen ammattilainen.

Lukashenkan tiedotusosasto kertoi pelin jälkeen, että selkkauksella ei ollut vaikutusta presidentin mielialaan, "erityisesti kun hänen joukkueensa voitti turnauksen 13. kerran".

Lue myös:

    Uusimmat