Lukas Hradeckyn Leverkusen otti lujan otteen jatkopaikkaan – Glen Kamara ulos seuraavasta pelistä

Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen onnistui väkevästi jalkapallon Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausosassa. Rangers taipui Skotlannissa maalein 1–3.

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Leverkusenin Kai Havertz avasi ottelun maalihanat avausjakson loppupuolella rangaistuspotkusta. Pallo oli osunut rangaistusalueella Rangersin George Edmundsonin käteen, ja Havertz käytti tilaisuutensa. Saksalainen sijoitti rangaistuspotkun alas ja keskelle maalia.

Aranguiz lisäsi Leverkusenin johdon toisella jaksolla kahteen maaliin tykittämällä paluupallon rangaistusalueella verkon perukoille.

Avausjaksolla käsivirheen tehnyt Edmundson toi Rangersin 75. minuutilla maalin päähän. Edmundson puski pallon kulmapotkusta tolpan kautta häkkiin.

Leon Bailey palautti kuitenkin Leverkusenin kahden maalin keulille nostamalla pallon loppuminuuteilla häkkiin.

Hradecky torjui taistossa kaksi laukausta. Rangersin suomalaisen keskikenttäpelaajan Glen Kamaran varoitustili puolestaan täyttyi, kun hän sai keltaisen kortin 20. minuutilla kovasta taklauksesta Mitchell Weiseriin. Kamara on näin sivussa joukkueiden seuraavasta kohtaamisesta.

Leverkusen lähtee kolmen vierasmaalin myötä toiseen osaan vahvasta asetelmasta. Toinen osaottelu oli alun perin kaavailtu pelattavaksi viikon päästä torstaina, mutta tuon pelin kohtalo on koronatilanteen myötä epävarma.