Manchester United murskavireessä eurokentillä – nuori futari osui ensimmäistä kertaa yli puoleen vuoteen

Daniel James katkaisi pitkän maalittoman jaksonsa, kun Manchester United hoiti jalkapallon Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausosan tyylipuhtaasti LASK Linzin vieraana. Itävaltalaiset taipuivat ottelussa murskalukemin 0–5.

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Unitedin 30-vuotias nigerialaiskärki Odion Ighalo tälläsi avausmaalin vajaan puolen tunnin kohdalla. Ighalon painava kuti saattoi pallon veräjään rangaistusalueen rajalta yläriman kautta.

Toisella jaksolla Ighalo puolestaan alusti pallon vasemmalla laidalla hyökänneelle Daniel Jamesille, ja ja 22-vuotias walesilainen päätti kuljetuksen painamalla pelivälineen vasempaan alakulmaan.

Myös Juan MataMason Greenwood ja Andreas Pereira tekivät koronatilanteen takia tyhjälle katsomolle pelatussa taistossa maalin mieheen. Greenwoodin ja Pereiran osumat syntyivät aivan lopussa lisäajalla.

Illan toisen maalin viimeistellyt James ei ollut hetkeen maaliverkkoa pöllyttänyt, sillä hänen edellinen osumansa Unitedin paidassa oli nähty viime elokuun lopussa 1–1-tasapelissä Southamptonia vastaan. James osui reilua viikkoa tätä myöhemmin maajoukkueessa, kun hänen edustamansa Wales kukisti Valko-Venäjän 1–0, mutta tuon jälkeen hanat olivat olleet tähän saakka tukossa.

Kamara ja Hradecky vastakkain

Eurooppa-liigan muissa alkuillan otteluissa Basaksehir päihitti kotonaan FC Kööpenhaminan 1–0 ja Basel haki 3–0-vierasvoiton Eintracht Frankfurtista. Kello 22 käynnistyvät vielä ottelut Olympiakos–Wolverhampton, Rangers – Bayer Leverkusen ja Wolfsburg – Shakhtar Donetsk.

Rangersin avauksessa nähdään suomalaiskeskikenttäpelaaja Glen Kamara, ja Leverkusenin tolppien välissä operoi Lukas Hradecky.