Luka Modric liikuttui maailman parhaan pelaajan tittelistä – "En vieläkään usko kuinka upea kauteni oli"

Kroatialainen Luka Modric nimettiin eilen vuoden 2018 maailman parhaaksi miesjalkapalloilijaksi Best Fifa Football Awardsissa Lontoossa.

Ylälaidan videolla Modricin näyte syöttötaidosta viime viikon Mestarien Liigan ottelussa Real Madrid-AS Roma.

Real Madridin keskikenttäpelaaja Modric oli ensimmäinen pelaaja 11 vuoteen, joka äänestettiin voittajaksi Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon sijasta. Äänestyksen toiseksi sijoittui Ronaldo ja kolmanneksi Liverpoolissa huippu kauden pelannut Mohamed Salah. Modric oli liikuttunut ja kertoi kautensa olleen ainutlaatuinen.

– Viime kausi oli uskomaton, elämäni paras kausi. En vieläkään voi uskoa kuinka upea kausi minulla oli. Olen todella ylpeä kaikesta mitä olen saavuttanut tällä kaudella ja se tullaan muistamaan ikuisesti, Modric hehkutti voiton jälkeen.

Modric peräänkuulutti, että usko ja kova työ voi saada unelmat muuttumaan todeksi.

– Tämä palkinto näyttää, että me kaikki voimme tulla parhaiksi kovalla työllä. Omistautumisella ja uskolla unelmat voivat toteutua, Modric luottaa.

(Artikkeli jatkuu kuvan alla)

Modric muistutti läheistensä ja valmentajiensa merkitystä. Keskikenttäpelaaja uskoo, ettei olisi tässä tilanteessa ilman heidän apuaan.

– Tämä palkinto ei ole vain minun. Se on myös pelikavereitteni Real Madridissa ja Kroatian maajoukkueessa. Ilman valmentajiani en olisi voittanut palkintoa ja ilman perhettäni en olisi pelaaja, joka olen tänä päivänä, Modric ylisti.

Marta valittiin parhaaksi naispelaajaksi

Brasilialaishyökkääjä Marta nimettiin maailman parhaaksi naispelaajaksi kuudetta kertaa. Marta voitti Brasilian paidassa Amerikan mestaruuskisat huhtikuussa, kun Brasilia kukisti finaalissa Kolumbian maalein 3-0. 32-vuotias hyökkääjä laukoi 13 maalia seurajoukkueensa Orlando Priden paidassa joukkueen yltäessä Yhdysvaltain naisten jalkapalloliigan NWSL:n semi-finaaleihin. Hänet valittiin myös liigan vuoden joukkueeseen.

– Voitto merkitsee minulle todella paljon, mutta tämä ei ole omistettu ainoastaan minulle, vaan joukkueelleni ja koko naisten jalkapallolle, Marta kommentoi voiton jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat