Luitko jo nämä uutiset? Keppostelija-Oliver suunnitteli neljä vuotta kaikkien aikojen aprillipilaansa – silmitön pahoinpitely keskellä juna-asemaa järkytti Keravalla

1:36

Huomasitko jo alla olevat jutut viikon varrella? MTV Uutiset kokosi kuluneen viikon kiinnostavimpia ja luetuimpia aiheita käteväksi koosteeksi!

Keppostelija-Oliverin legendaarinen aprillipila 

Viikko alkoi aprillipäivällä, ja maanantaina saikin olla tarkkana, mitä uutisia uskoi. MTV Uutiset keräsi sivuilleen eri tahojen julkaisemia piloja, mutta yksi pilajuttu oli ylitse muiden: kaikkien aikojen aprillipila vuodelta 1974. 

Silloin Oliver "Porky" Bickar toteutti mahtavan pilansa, jota oli valmistellut ja suunnitellut neljän vuoden ajan! Lue tästä, mikä pila se oli ja miksi se oli niin vallattoman hyvä, että siitä kerrotaan tarinoita vielä 40 vuoden jälkeenkin. 

Silmitön pahoinpitely tallentui videolle

Viikon luetuin juttu käsitteli Keravalla tapahtunutta pahonpitelyä, jossa pariskunta hakkasi kuoliaaksi entuudestaan tuntemansa miehen. 

Sekä uhri että tekijät olivat Viron kansalaisia. Tapahtumankulku alkoi, kun humalaisen seurueen miehille tuli riitaa, joka yltyi väkivaltaiseksi.

Tapahtumat tallentuivat valvontakameralle, ja videon voit katsoa jutusta tai tämän artikkelin yläpuolelta. 

Miten nopeasti kirjeet menivät perille?

​​​​​​​Tämä juttu julkaistiin jo viime viikonlopun puolella, mutta se keräsi lukijoita pitkin viikkoa. Postin kulkeminen tai oikeastaan kuljetusten viivästyminen kiinnostavat, koska se koskettaa lähes jokaista. 

Juttua varten MTV Uutiset teki testin: Lähetimme viisi kirjettä eri puolille Suomea ja tilasimme yhden paketin ulkomailta: Sitten kello alkoi tikittää – lue jutusta, miten testissä kävi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja