Luis Suarezilta puhuttava ele Barcelonaa vastaan – piikki kohuluotsi Ronald Koemanille?

Atletico Madridin Luis Suarez ei juhlinut lauantai-iltana maaliaan entistä seuraansa Barcelonaa vastaan, mutta teki sen sijaan puhuttavan eleen.

Suarez syötti Espanjan jalkapalloliigan ottelussa Barcelonaa vastaan Thomas Lemarin 1–0-maalin ja viimeisteli itse Lemarin esityöstä päätöslukemiksi 2–0.

Suarez oli etukäteen luvannut, ettei juhlisi mahdollista maalia entistä seuraansa vastaan. Uruguaylainen piti lupauksensa, mutta teki sen sijaan käsillään puhelinsoittoeleen. Ele on nostettu monissa isoissa joukkoviestimissä esiin, ja sen on tulkittu kohdistuneen Barcelonaa luotsaavalle Ronald Koemanille.

Koeman, jonka asema on Barcelonan heikkojen otteiden myötä puhuttanut, oli seuraamassa ottelua toimitsijakieltonsa takia katsomosta käsin ja antoi puhelimella ohjeita penkin päähän. 

Koemanin kerrotaan sanoneen Suarezille viime vuonna 60 sekuntia kestäneessä puhelussa, ettei uruguaylaisella ole tulevaisuutta Barcelonassa. Espanjalaislehti Sportin mukaan Suarez ei vaatinut enempää selityksiä, eikä Koeman katsonut niiden antamista tarpeelliseksi.

Suarez sanoi hiljattain Sportin mukaan Koemanin kohdelleen häntä "kuin 15-vuotiasta". 

Puhelinsoittoelettään Suarez kommentoi niin, että "se oli tapa osoittaa ihmisille, että koen, että minulla on yhä sama puhelinnumero". Hän ei myöntänyt, että olisi tehnyt sen Koemanille.

– En lainkaan, mutta jos hän haluaa ottaa sen sydämeensä... Suarez sanoi Mundo Deportivon mukaan.

– Olin sopinut poikieni kanssa, että tulisin tekemään tuon eleen.

Suarez edusti Barcelonaa vuodet 2014–20 ennen kuin siirtyi Atleticoon.

Kahdeksan ottelua pelannut Atletico on La Ligassa toisena, tasapistein kärkiseura Real Madridin kanssa. Barcelona majailee vasta sijalla yhdeksän.

Lue myös:

    Uusimmat