Lue, mitä kuuluu maailman ensimmäiselle seitsikolle nyt

McCaugheyn seitsikko, Kenneth, Joel, Brandon, Nathan, Natalie, Alexis ja Kelsey, syntyi 19. marraskuuta 1997 Iowassa, Yhdysvalloissa. Kenny ja Bobbi McCaugheyn aiemmin yhden lapsen perheeseen syntynyt sisarusparvi on maailman ensimmäinen hengissä selvinnyt seitsikko.

Kenny ja Bobbi McCaugheyn seitsikko sai alkunsa hedelmällisyysvalmisteiden avulla. Perheessä oli aiemmin jo yksi lapsi, Mikayla Marie, joka oli syntynyt tammikuussa 1996.

Kun avioparille selvisi, että Bobbi odotti peräti seitsemää lasta, eivät he suostuneet sikiöiden harventamiseen. Pariskunta päätti jättää odotuksen korkeimpien voimien armoille. Odotus sujui hyvin, ja seitsikko syntyi lopulta yhdeksän viikkoa etuajassa Des Moinesin kaupungissa.

Lasten syntymä sai huomiota mediassa, ja perheelle lahjoitettiin suuri talo, vaunullinen vaippoja kahdeksi ensimmäiseksi vuodeksi, ilmaiset jalkineet aina kymmenen vuoden ajaksi sekä lastenhoitopalvelu. Iowan osavaltio tarjosi jopa korkeakoulupaikkoja lapsille. Ja saipa tuore suurperhe puhelun myös itse presidentti Clintonilta, joka halusi onnitella vanhempia henkilökohtaisesti.

Julkisuudella on haittapuoli

Nyt seitsikon ollessa jo teini-ikäisiä, ruokaa ja rahaa kuluu paljon. Perheessä on kaksi jääkaappia, kaksi pakastinta ja kaksi pesukonetta, ja jokainen hoitaa omat pyykkinsä. Lasten kasvettua myös vanhemmille on jäänyt enemmän vapaa-aikaa.

– Nykyään on ihanaa, kun voimme mieheni kanssa lähteä johonkin kahdestaan, ja lapset pärjäävät keskenään, Bobbi totesi muutama vuosi sitten dokumentissa, jossa seurattiin perheen elämää.

Lapsille julkisuuden valokeilassa kasvaminen ei kuitenkaan ole ollut helppoa.

– Toivottavasti ihmiset koulussa kunnioittavat meitä enemmän, sillä nyt kaikki tekevät pilkkaa meistä siksi, että olemme McCaugheyn perhe, Brandon totesi samaisessa dokumentissa.

Kenny ja Bobbi ovat kirjoittaneet kokemuksistaan sittemmin myös kirjan.

Lähteet: allvoices.com, incrediblebirths.com


Onko sinulla tarina kerrottavanasi?

Studio55.fi etsii jatkuvasti mielenkiintoisia tarinoita netissä kerrottavakseen ja kannustukseksi muille vaikeassa elämäntilanteessa eläville. Oletko selvinnyt vaikeasta sairaudesta tai onko tuttavallasi takanaan aivan huikea elämä eriskummallisine sattumuksineen? Myös pienempien ja suurempien järjestöjen teot ja muiden hyväksi toimivat aktiiviset ihmiset kiinnostavat meitä.

Ota meihin yhteyttä, niin ehkä kerromme studio55:läisille juuri sinun selviytymistarinasi. Lähetä tarinasi lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen studio55(at)mtv3.fi. Korvaathan osoitekentässä (at)-kohdan @-merkillä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja