Mainos

Löysät tai liian tiukat housut? Näin saat lempifarkkusi tuntumaan jälleen mukavilta jaloissa

Ahtaita tai liian löysiä farkkuja ei kannata heittää pois, sillä helppojen vinkkien avulla saat ne taas nopeasti jalkaan. 

Mikään ei ole turhauttavampaa kuin huomata, että lempifarkut eivät enää istu täydellisesti jalkaan. Housuista ei kuitenkaan tarvitse luopua, sillä helppojen niksien avulla saat ne jälleen nopeasti käyttöön.

Jos housut ovat liian isot

Kutista kuumassa vedessä: Tämä on kaikkein suoraviivaisin tapa kutistaa väljät farkut. Pese housut mahdollisimman kuumalla pesuohjelmalla ilman kangasta pehmentävää huuhteluainetta. Lämmin vesi kutistaa väljät farkut jälleen napakoiksi. 

Käytä kuivausrumpua: Jos haluat tehdä farkuista supertiukat, laita ne kuuman pesun jälkeen pyörimään kuumaan kuivausrumpuun narulla kuivaamisen sijaan. Tällä tavalla ne kutistuvat entisestään. 

Käytä sukkahousuja: Yksinkertaista, mutta tehokasta! Paksut sukkahousut tai legginsit tekevät housuista tiukemman tuntuiset. Tämä vinkki toimii valitettavasti vain kylminä talvikuukausina.

Ompele joustava vyötärönauha: Jos farkkujesi vyötärö on jäänyt liian löysäksi, voit korjata tilanteen ompelemalla leveää kuminauhaa noin 15 sentin pituudelta farkkujen takaosaan vyötärön sisäpuolelle. Kuminauha kiristää vyötäröä tiukemmaksi, jolloin housujen takaosaan ei jää ikävää pussia. 

Jos housut ovat liian tiukat

Huijaa kuminauhalla: Jos housut kiristävät vyötöröltä, voit huijata lisää löysyyttä kuminauhan avulla. Käytä kuminauhan lenkkiä uutena napinläpenä päivinä, jolloin olosi on turvonnut. Kukaan ei huomaa viritelmääsi, kun käytät housujen kanssa pitkää paitaa. 

Suihkuta haalealla vedellä: Jos tarvitset farkut jalkaan nopeasti, tämä vinkki on sinua varten. Aseta farkut lattialle ja suihkuta ne haalealla vedellä tiukoista kohdista. Venytä kosteita farkkuja käyttämällä apuna käsiäsi ja jalkojasi. 

Venyttele: Jos farkut menevät päällesi, vedä ne jalkaasi ja ryhdy jumppaamaan. Venytykset ja ulottuvuutta vaativat joogaliikkeet venyttävät housujasi tehokkaasti. Venytystä voit tehostaa suihkuttamalla housut kosteiksi päälle pukemisen jälkeen. 

Video: Istuvien farkkujen löytäminen voi olla hyvinkin haastavaa. Videon vinkeillä olet askeleen lähempänä täydellisiä housuja. 


Lähde: Dailymail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.