Love Islandin kuuden yllätysnaisen joukossa olevalla upealla Roosalla on jo yhteys saaren suosikkikomistukseen: "Se jäi vähän kesken"

1:18
Tässä ovat Roosa, Minea ja Michelle

Love Island Suomeen kuuden naisen joukossa saapuva Roosa on jo entuudestaan tuttu Tommyn kanssa. 

Love Island Suomi -villan arki järkkyy tällä viikolla erittäin yllättävällä tavalla, kun villan kuusi naista siirtyvät muutamaksi päiväksi "varavillaan" ja heidän tilalleen rakkauden saarelle saapuu kuusi aivan uutta kaunotarta. 

Kuusikon joukosta löytyy 18-vuotias ensihoitajaopiskelija Roosa, joka on kotoisin Imatralta mutta muuttanut muutama viikko sitten Turkuun opintojen perässä. 

Roosa on ollut suurin piirtein kahden vuoden ajan sinkkuna ja on erittäin valmis löytämään elämänsä rakkauden. 

– Seurustelin kahden vuoden ajan minua viisi vuotta vanhemman miehen kanssa. Asuimme silloin yhdessä, ja ehkä kun on asunut kaksi vuotta toisen kanssa, niin nyt kaipaa sitä yhteistä arkea jonkun kanssa. 

Roosan unelmien mies olisi hauska ja kunnioittava herra, joka on rehellinen ja kohtelee puolisoaan hyvin. Nainen kertoo kohdanneensa sinkkuvuosiensa aikana jos minkälaisia naistenpyörittelijöitä, mitä hän ei hyväksy lainkaan. 

Itseään Roosa kuvailee vahvatahtoiseksi, tuliseksi sekä hauskaksi persoonaksi, jonka kanssa pystyy keskustelemaan asioista. 

– Koska olen nuori, voisi kuvitella etten ole kypsä. Vaikka omasta mielestäni olen paljon kypsempi kuin monet paljon vanhemmat miehet. 

Myös Roosan uravalinta kertoo hänestä itsestään paljon. Hän kertoo hakeutuneensa ensihoitajaksi työn seikkailullisuuden tähden sekä voidakseen auttaa muita. 

– Nyt kun ukkini kuoli vuosi sitten, siitä tuli vielä enemmän sellainen olo, että haluaisin olla myös ihan omaisten kannalta auttamassa. 

Yhteys komistukseen jo olemassa

Roosa kertoo perineensä tummat piirteensä sekä tulisuutensa isältään, joka on kotoisin Romaniasta. Temperamenttisuus näkyykin naisen mukaan hänessä toisinaan vahvasti. 

– Turhaudun tosi helposti ja sanon asioita välillä vähän liiankin suoraan. Se voi olla hyvä tai huono juttu. Kaikki tunteeni näkyvät tosi vahvasti. 

Nainen on innoissaan tavasta, jolla hän astelee rakkauden villaan viiden muun naisen kanssa. Hän kertoo sopeutuvansa tilanteisiin helposti ja uskoo tulevansa muiden naisten kanssa hienosti toimeen. 

Eräs villan miehistä kiinnostaa Roosaa erityisesti, sillä hänellä on jo entuudestaan yhteys tähän. Roosa tuntee nimittäin Tommyn entuudestaan. 

– Tommyn kanssa me ollaan aiemmin puhuttu puhelimessa paljon, mutta se jäi vähän niin sanotusti kesken, koska emme ikinä nähneet. Ainakin hänen kanssaan haluan varmaan puhua, että voisiko siinä olla jotain ja kiinnostaisiko häntä. 

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

7:15

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja