Salsaava latinopalomies Tommy on valmis sekoittamaan pakkaa Love Island Suomessa: "Pieni manipulointi on taito"

Gladiaattori-ohjelman voittaja Tommy saapuu Love Island Suomen -villaan rempsein askelin. 

Suomalaiset saivat huokaista ihastuksesta lauantaina 17. elokuuta, kun Love Island Suomi -ohjelman tulevan kauden kymmenen ensimmäistä sinkkua julkistettiin. Sarjan alkaessa nämä kymmenen rakkautta etsivää suomalaista matkaavat rakkauden saarelle aikeenaan löytää rinnalleen se yksi ja oikea. 

Kymmenen saarelaisen joukossa on porilainen, 28-vuotias palomies Tommy, joka on useille katselijoille tuttu myös toisesta televisiosarjasta. Crossfit-opettajanakin toimiva Tommy tuli, näki ja voitti Gladiaattorit-ohjelman keväällä 2019 suvereenisti, vaikka hänen ei ollut koskaan tarkoitus osallistua ohjelmaan. 

– Sanoin ensin, etten hae, mutta sitten crossfit-salin omistajat sanoivat, että "kannattaisi hakea, asiakkaat tykkäisivät katsoa kun olet siellä ja olet tuommoinen hömppä". Hain, pääsin ja menin sitten voittamaan sen. Kappas kummaa! Tommy vitsailee. 

Love Islandiin Tommy puolestaan hakeutui sen tähden, että hän on jokseenkin kyllästynyt tällä hetkellä suosiossa oleviin deittailumuotoihin ja kokee, etteivät tämän hetken tapailukulttuurin juurtuneet tavat sovi hänelle. 

– Ensin ruvetaan kirjoittelemaan, niin se tappaa vähän ensivaikutelman. Ja jos se ensivaikutelma ei ole tarpeeksi vahva, niin se homma tyssää sitten. Ehkä tämä mahdollistaa sen, että tulee vahva ensitapaaminen ja mä en myöskään pääse karkuun mihinkään, vaan on aikaa tutustua siihen ihmiseen villassa. 

Tommy seurusteli vakavasti ja pitkään 16-vuotiaasta lähtien, mutta suhde kariutui pari vuotta sitten. Tämän jälkeen deittailut ovat Tommyn mukaan herkästi kariutuneet miehen kiireisiin aikatauluihin. Jos ensikohtaaminen ei herätä Tommyssa suuria tunteita, jää asian edistäminen tuolloin hyvin herkästi sivuun. 

Palomiehen unelmien nainen on tumma ja temperamenttinen, miehen sanojen mukaan Disneyn Pocahontas-hahmon tyylinen. Tommylla itsellään on eteläamerikkalaisia juuria: hänen äitinsä on ecuadorilainen ja Tommy itsekin asui lapsena viiden vuoden ajan maan pääkaupungissa Quitossa. 

– Mun erilaisuus ja parhaat puolet tulevat tuolta toisesta kulttuurista. Läheisyys, siisteys, kohteliaisuus, kehuskelu ja tämmöinen. Mutta myös huonot puolet tulevat sieltä: temperamenttini on myös semmoinen, että tarvitsen lähelle ihmisiä, jotka kestävät sen. 

Saarelle lähteminen ei jännitä Tommya juuri muuten, kuin miten hän kestää olla siellä ilman musiikkia. Asia on suuri osa miehen elämää, jonka kaiuttimissa pauhaa aina tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva musiikki. Esimerkiksi siivoamiseen sopii Tommyn mukaan parhaiten salsa. 

– Silloin tapahtuu. Se on nopeaa ja silloin kannattaa muiden väistyä vaan, kun tulee tehosiivous. 

Tommy myöntää olevansa valmis tekemään rohkeita ratkaisuja tarvittaessa Love Island Suomen villalla. Hän pyrkii olemaan kaveri kaikkien kanssa, mutta jos tarve vaatii, on hän valmis viemään jonkun toisen naisen. 

– Tulette varmaan huomaamaan, että on olemassa tyyli, että voit olla kaveri, mutta voit loukata sitä ihmistä niin, ettei se ole ihan niin paha. Ei ole niin suoranainen. Pieni manipulointi on taito. 

– Kaikkien kanssa pyritään olemaan ystäviä ja väleissä. Mutta saatan sanoa toiselle miehelle, että mun täytyy mennä juttelemaan tolle sun tytölle, koska se vaan nyt viehättää mun silmää niin paljon, mutta älä ole moksiskaan. Ja sitten juoksen juttelemaan sille tytölle. Ehkä vähän siis huumorin kautta haettu se homma. 

Love Island Suomi starttaa Subilla ja mtv-palvelussa ma 19.8. klo 21 ja jatkuu kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja