Love Island -parit ajautuvat keskelle riitoja vauvojen itkun yltyessä – suosikkipari yllättää odottamattomalla reaktiollaan

2:05
Villalla eletään hektistä vauva-arkea. Reetu ja Vanessa nauttivat perhe-elämästä, mutta vauvojen hoito ja huonosti nukuttu yö vetävät joidenkin parien mielet mataliksi. Koituuko perheenlisäys Jennin ja Juhon kohtaloksi? Illalla saarelaiset saavat tekstiviestin, eikä mikään ole sen jälkeen kuin ennen.

Love Island Suomi -parien välit kiristyvät lopun häämöttäessä.

Love Island Suomi -villan asukkaiden hermot alkavat kiristyä toden teolla uusien vauvojen myötä. 

Vauvat jatkavat yöheräilyään aamuyön pikkutunneille saakka. Vähät ja katkonaiset yöunet saavat parien välille kireää tunnelmaa.  

Nikita ja Tommy kinastelevat, kumman pitäisi seuraavaksi nousta syöttämään vauvaa. Tommy ihmettelee, miten Nikita on voinut nukkua lähes koko yön vauvojen pitäessä meteliä.

Muut saarelaiset taas ovat sitä mieltä, että Nikitan ja Tommyn kina aiheutti yöllä enemmän meteliä kuin vauvat. Nikita on sitä mieltä, että Juhon ja Jennin vauva on pahin yöheräilijä ja heidän lapsensa tulee hyvänä kakkosena.  

Vanessan ja Reetun välillä on kinaa vain siitä, kumpi saa hoitaa vauvaa, koska molemmat ovat innokkaina heijaamassa pienokaistaan. He ovat itsekin kovin vaikuttuneita omista kyvyistään vanhempina.  

Juho ei pysty kuvittelemaan itseään tällaiseen elämään. Päivän mittaan myös Juhon ja Jennin välit kiristyvät. 

MTV Uutiset Live kertaa tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

8:52

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja