Love Island -naiset turhautuvat villan miehiin – saavat vastaukseksi yllättävän paljastuksen: "Olen vähän ihastunut"

Love Island Suomi -villan naiset ovat turhautuneita miehiin, jotka eivät tunnu ottavan heihin kontaktia. 

Love Island Suomi -ohjelman odotettu toinen kausi starttasi maanantaina 19. elokuuta. Ohjelman ensimmäisessä jaksossa nähtiin, kuinka kymmenen toisilleen tuntematonta sinkkua tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa ja muodostivat uuden kauden ensimmäiset viisi paria. Lisäksi villaan saapui yhdestoista saarelainen Vanessa sekoittamaan pakkaa. 

Saarelaiset ovat eläneet yhteistä arkeaan nyt muutaman päivän ajan ja villan naisia turhauttaa. JenniSofia ja Vanessa puhuvat auringossa loikoillessaan siitä, kuinka saaren miehet eivät ole juurikaan lähestyneet heitä tutustumisen merkeissä. 

– Tuntuu, että on itse saanut tehdä tosi paljon töitä. Mutta ei oikeastaan kukaan, no Reetu on ainut, joka on tullut sitten mulle, että "hei mennään juttelemaan". En tiedä, onko se juuri siksi, että se on mun pari. Mutta ei kukaan muu ole tullut vetämään sivuun tai tehnyt minkäänlaista aloitetta, Jenni tilittää beach hutissa. 

Myös Sofia kertoo olevansa yllättynyt tilanteesta ja tunnustaa, ettei hänen yleensä ole täytynyt tehdä näin paljon työtä miesten eteen. Nainen on tottunut siihen, että yleensä häntä lähestytään ensin. Sofian mukaan tilanne tekee hänet epävarmaksi. 

– Mä en hirveästi iske ketään. Olen tottunut siihen, että mulle tullaan ekana juttelemaan ja siitä se sitten lähtee. Tuntuu, ettei itse ole hirveästi ikinä tarvinnut tehdä mitään ja nyt sitten oikeasti on pitänyt mennä juttelemaan.

– Eikä siinä mitään, se on ihan hyvä, että on nyt vähän rohkaistunut eilenkin ja meni juttelemaan, siitä tuli parempi fiilis. Mutta olisihan se kiva, että noi pojatkin juttelisivat.

Naisten keskustellessa tilanteessa Eetu ilmestyy paikalle ja pyytää lupaa liittyä seuraan. Varovasti kysyttyään mistä naiset puhuvat hän saa kuulla, mistä kova tilitys on saanut alkunsa. Miehellä on oma, yllättävä panoksensa valmiina keskusteluun. 

– Mie oon ainakin vähän Sofiaan ihastunut, Eetu täräyttää. 

Love Island Suomi starttaa Subilla ja mtv-palvelussa ma 19.8. klo 21 ja jatkuu kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat