Love Island -Meri palasi kotiin rakkauden saarelta – yllättyi siitä mitä näki televisiosta: "En ole vihainen, olen vain surullinen"

1:17
Jenni ja Juho vahvistavat suhdettaan ja lähenevät vain entisestään. Illalla on kuitenkin luvassa ikävä yllätys.

Love Island Suomi -Meri putosi aiemmin tällä viikolla kilpailusta ja huomasi kotiin palattuaan, ettei kaikki ollut rakkauden saarella sitä miltä näytti. 

Love Island Suomi -ohjelmassa nähtiin aiemmin tällä viikolla, kuinka Meri ja Kasper joutuivat lähtemään saarelta muiden sinkkujen päätöksen perusteella. Nyt kaksikko on palannut takaisin kotiin Suomeen, ja Meri kertoi omalla Instagram-tilillään aiemmin saapuneensa kotiinsa Rovaniemelle. 

Perjantaina 20. syyskuuta Meri julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kertoi harmituksestaan nähtyään ohjelmaa itse. Meri kertoo pahoittaneensa mielensä siitä, että hänestä puhuttiin paljon pahaa hänen selkänsä takana.  

– Mitä mieltä oon siitä, että mulle valehdeltiin ja mua haukuttiin villassa selän takana? Meri ihmettelee päivityksessään. 

Meri kertoo yrittävänsä olla aina ystävällinen muille ja ajattelevansa muiden parasta. Hän kuitenkin kummastui huomattuaan kuinka paljon hänestä puhuttiin hänen tietämättään. 

Naisen mukaan hän itse yritti olla rakkauden villassa mahdollisimman aito sekä toimia omien tunteidensa ohjaamana. 

– Mie en koe, että mie ansaitsin pahaa puhumista, mutta en voi sille mitään. En oo vihanen oon vain surullinen, mutta uskon silti, että kaikki villassa olleet ihmiset haluaa pohjimmiltaan toisille vain hyvää ja on ystävällisiä ihmisiä.

Meri saapui itse suuren huomion saattelemana rakkauden saarelle muutama viikko sitten, kun hän pääsi heti villaan asteltuaan kaikkien miesten kanssa pikatreffeille. Nainen oli pari sekä Joelin että Kasperin kanssa, mutta kummankaan suhteen ei syntynyt edes pientä romanttista kipinää. 

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

7:15

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja