Mainos

Love Island -lähettiläs Shirly Karvinen on joutunut yllättäviin tiukkoihin tilanteisiin Espanjassa: "Toistaiseksi olen selvinnyt säikähdyksellä"

1:08
Illan dramaattisessa jaksossa Jenni joutuu tekemään erittäin vaikean valinnan

Love Island Suomea juontava Shirly Karvinen on joutunut tiukkoihin tilanteisiin Espanjassa autoillessaan ja iloitsee saadessaan työskennellä jälleen rakkauden suurilmiön parissa.

Love Island Suomi ihastuttaa suomalaista televisiokansaa jo kolmatta viikkoaan. Suurilta käänteiltä sekä tunteilta ei ole vältytty, ja lisää on edelleen tiedossa. 

Yksi ohjelman vahvimmista ominaisuuksista on siinä jatkuvasti tapahtuva muutos, jonka tunnusmerkkinä toimii juontaja Shirly Karvinen.

Nainen sahaa ohjelman kuvausten ajan Suomen ja Espanjan väliä tasaisen epätasaisesti. Suomessa pyörivät tutut päivätyöt muun muassa aamuradiojuontajana Love Islandin kuvausten aikanakin. 

– On kivaa päästä tänne Love Island -kuplaan, Karvinen kertoo. 

Espanjassa Karvinen on ehtinyt viettää myös vapaapäiviä ja tutkia Esteponan sekä Marbellan kaupunkien ympäristöä. Hän vuokrasi auton liikkumista helpottaakseen ja kertoo, että espanjalaisessa liikenteessä on kuitenkin saanut pitää varansa.

– Olen seikkaillut tuolla mini-Fiatillani, painanut ihan paikallisena menemään. Välillä on ollut läheltä piti -tilanteita, mutta toistaiseksi olen selvinnyt säikähdyksellä.

– Koko sinä aikana, kun mulla on ollut ajokortti, mulle ei ole ikinä näytetty niin paljon käsimerkkejä kuin mitä täällä muutaman päivän aikana. Sitten huutelen vain, että olen pahoillani ja por favor! Mutta ei ole käynyt mitään, on onneksi ehjin nahoin selvitty. Se on lähinnä surkuhupaisaa, Karvinen nauraa. 

Vaikka Love Islandin juontajana toimiminen on Karviselle ihannepesti, on Suomen ja Espanjan välillä jatkuvasti matkustaminen raskastakin. Tänä vuonna Karvinen on pyrkinyt keskittymään tiukemmin omaan hyvinvointiinsa kuvausten aikana. 

– Viime syksynä mulla ei ollut oikein mitään järkeä siinä hommassa: en kuunnellut kehoani tarpeeksi ja uni jäi todella vähälle. Tänä vuonna on kuitenkin selkeästi löytynyt hyvä balanssi. Olen yrittänyt huolehtia henkisestä puolestani, eli nimenomaan siihen, että nukun tarpeeksi, yritän lukea paljon ja nähdä mahdollisimman paljon ystäviä sekä keskittyä siihen, että oikeasti jaksaa. 

– Se on raskasta, mutta tosi palkitsevaa. Varsinkin kun tietää nyt, että kun syksyllä painaa ihan täysillä ja antaa kaikkensa, niin sitten joulun aikaan on tosi pitkä loma tiedossa. Se motivoi kyllä tosi paljon. 

Rakkauden onnekas lähettiläs

Karvinen kertoo iloitsevansa siitä, että kaikki työt, joita hän tällä hetkellä tekee, ovat hänelle erittäin mieluisia ja sellaisia, joiden tekemisestä hän todella nauttii. 

Naisen mielestä on myös ainutlaatuista päästä seuraamaan vierestä upeiden tarinoiden syntymistä erilaisten pariskuntien välille. 

– On todella hienoa olla mukaan tällaisessa ilmiömäisessä televisioproduktiossa. Kaikki hahmot mitä täällä syntyy, kaikki tarinat mitä täällä syttyy, tämä on todella hieno kokemus ja nämä viikot lentävät aivan käsittämättömän nopeasti. 

Karvinen paljastaa, että aluksi hän tsemppasi rakkauden villan asukkaista erityisesti Tommya. Juontajaan vetosi miehen aitous ja selkeä tuntemus siitä, millainen ihminen hän on ja mitä hän ohjelmasta hakee. Tällä hetkellä Karvinen liputtaa erityisesti Eetun ja Sofian puolesta. 

– Eetu oli sinnikäs ja ystävällinen joilla hän hurmasi Sofian. Aluksi hän oli vähän friendzonessa, mutta on pikkuhiljaa saanut Sofiaa voitettua puolelleen. On sympaattista seurata heidän tarinaansa.

Katso alla olevalta videolta MTV Uutisten kertaus Love Islandin viikon kiihkeimmistä tapahtumista!

5:33
 

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta finaalijaksoa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja