Kuuden yllätysnaisen joukossa Love Island -villaan asteleva Liisa paljastaa oman erikoisuutensa: "Osaan olla viheliäinenkin"

Love Island Suomeen asteleva Liisa kuvailee itseään hyväsydämiseksi naiseksi, jolla on kuitenkin oma tulinen puolensa.

Love Island Suomen -villassa nähdään tällä viikolla todellinen jättiyllätys, kun saaren naiset siirretään kaikessa hiljaisuudessa asustamaan muutamaksi päiväksi varavillaan ja heidän tilalleen astelee kuusi täysin uutta kaunotarta. 

Yksi tästä kuusikosta on 24-vuotias sairaanhoitaja Liisa, joka on kotoisin Tampereelta. Hän on ollut sinkkuna nyt noin kahden vuoden ajan, eikä sopivaa miestä ole toistaiseksi tullut kohdalle. Liisan onni saattaa kuitenkin kääntyä Love Islandissa. 

– Haen erityisesti mahtavaa elämänkokemusta ja toivottavasti myös jotain rakkaudentynkää elämään, Liisa vihjailee. 

Liisa on seurustellut kahteen otteeseen. Ensimmäinen vakava suhde kesti noin kaksi vuotta ja toinen kolme ja puoli vuotta. Nainen luottaa ensikohtaamisessa erityisesti osapuolten väliseen kemiaan. Hän kiinnittää huomionsa miehiin, jotka ottavat muut ihmiset huomioon ja saa hänet nauramaan.

Nainen ei katselisi itsekästä miestä, joka laittaa itsensä tilanteessa kuin tilanteessa etusijalle. Itseään Liisa kuvailee hyväsydämiseksi sekä kiltiksi persoonaksi, joka voi toisinaan olla myös hänen huono puolensa. 

– Olen helposti ehkä vähän liiankin kiltti. Mutta en toisaalta ole mikään tyhmä, että olisin ihan vedätettävissäkään. 

Vaikka Liisa kokee olevansa erittäin kiltti ja välittävä ihminen, löytyy hänestä myös oma, temperamenttinen puoli. 

– Osaan olla kyllä viheliäinenkin. Hetken saa tehdä töitä, että se tulee esiin. Kyllä mulla on kärsivällisyyttä, enkä halua tietoisesti ketään loukata, mutta osaan ehkä muotoilla asiat sillä tavalla, että toinen alkaa miettiä juttuja ja omaa käytöstään eri kantilta. 

Erikoiset harrastukset

Liisa kertoo olevansa iloinen siitä, että hän saapuu taloon viiden muun naisen kanssa, jotka ovat hänen kanssaan täysin samassa tilanteessa. Toisaalta asetelma luo myös paineita. 

– Siellä on viisi upeaa ihmistä mun lisäksi, niin se saattaa olla vähän stressaavaa. Mutta toisaalta se on ihanaa, että siellä on varmasti semmoisia ihmisiä, joiden kanssa voi sitten sitä jännitystä purkaa. Muitakin jännittää varmasti ihan yhtälailla se tilanne. 

Villassa olevista miehistä Liisaa kiinnostavat erityisesti Oliver ja Eetu

– Eetulla menee nyt kyllä sen verran hyvin Sofian kanssa, että en tiedä sitten. Toisaalta myös tämä uusin Juho on persoonana tosi mielenkiintoisen oloinen. 

Rakkauden saarella Liisa aikoo uppoutua erilaisiin keskusteluihin miesten kanssa, joista jotkut saattavat hänen mukaansa saada jopa hieman erikoisen vivahteen. Nainen paljastaa nimittäin, että hänellä on nykyään eräs erikoinen aihe, josta hän tahtoo puhua ihmisille. 

– Olen yövuoroissa esimerkiksi lueskellut eläimistä ja eläinkunnasta, vaikka se ei ole mikään mun erityinen intohimo. Ja sitten saatan heittää semmoisia pikku nippelitietoja jostain karhukaisista, yrittää käydä jonkun kanssa karhukaiskeskustelun, mikä ei kiinnosta ketään. Mutta minä en luovuta, minä jään selittämään, Liisa nauraa. 

– Lisäksi esittelen ihmisille semmoisen laulun kuin Silakka-apajalla, osaan sen tosi hyvin. 

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

7:15

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja