Love Island -Jenni hehkuttaa rakastaan somessa: "Saat minut tuntemaan itseni tärkeäksi ja hyväksi"

1:17
Jenni oli viime syksynä Love Island -ohjelmassa.

Love Island -sarjan Jenni ja Big Brotherista tuttu Eetu seurustelevat.

Big Brother -ohjelmasta tuttu Eetu Karhunen ja Love Island Suomi -ohjelmasta tuttu kaunotar Jenni seurustelevat. Jenni hehkuttaa rakastaan Instagram-tilillään julkaisemiensa kuvien yhteydessä. 

– Kiitos elämä. Kiitos, että toit tän ihmisen mun elämään jonka kanssa oon saanut kokea jo niin paljon upeita hetkiä. Kiitos Eetu, että oot niin mieletön ja saat mut tuntemaan itseni tärkeäksi ja hyväksi. Pelkkää lovea, hän kirjoittaa. 

Pariskunta on jakanut kesän aikana rakkaudentäyteisiä kuvia Instagram-seuraajilleen. 

Eetu kertoi aikaisemmin MTV Uutisille parin suhteen saaneen alkunsa tänä keväänä, kun pariskunnan yhteinen kaveri toimi rakkauden lähettiläänä.

– Kaverini kertoi minulle, että hänellä on minulle nainen. Tiesimme Jennin kanssa toisemme, mutta emme olleet koskaan tavanneet, Eetu kertoo.

Miehen mukaan rakkaus vei mennessään heti ensimmäisten treffien jälkeen. 

– Olemme siitä päivästä asti viettäneet yöt yhdessä, kun tapasimme. Virallisesti emme ole muuttaneet yhteen, mutta käytännössä Jenni asuu luonani.

Eetu nähtiin Big Brother -ohjelmassa vuonna 2010. Hän sijoittui lopulta neljänneksi. Jenni oli viime vuonna etsimässä rakkautta Love Island -ohjelmassa. Hän löysi villalta Juhon, mutta suhde päättyi eroon joulukuussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja