Mainos

Lounaslaskussa odotti yllätys: Ravintola peri extramaksun syöttötuolista

Kööpenhaminalainen Nana yllättyi melkoisesti lounastettuaan ravintolassa vauvansa ja ystävänsä kanssa. Kun lasku tuotiin pöytään, ravintola peri lisäkorvauksen syöttötuolista, jossa Nanan 8 kuukautta vanha vauva istui ruokailun ajan.

Kvällsposten kertoo, että hintaa syöttötuolin vuokralle oli laitettu 40 kruunua eli noin 5,5 euroa.

– He halusivat laskuttaa 5,5 euroa vauvasta, joka ei syönyt mitään, Nana hämmästelee.

Kööpenhaminassa sijaitseva ravintola Svane pub on tunnettu lounastarjouksestaan, jolloin kaksi ihmistä syö yhden hinnalla. Tarjouslounaan hinnaksi tulee 78 kruunua eli noin 11 euroa kahdelta henkilöltä.

– Mielestäni olisi ollut kohtuullista, että he olisivat etukäteen ainakin varoittaneet meitä vauvan syöttötuolista perittävästä maksusta, Nana jatkaa hämmästellen.

Ravintola vetoaa maksussa lounastarjoukseen, joka koskee kahta henkilöä. Nana lounasti ystävättärensä kanssa. Näin ollen vauva laskettiin kolmanneksi henkilöksi ja ravintola veloitti vauvasta täyden lounashinnan eli 5,5, euroa, vaikka vauva ei syönytkään mitään. Laskuun kirjattiin näin ollen veloitus syöttötuolista.

– Olemme tehneet linjauksen, että laskutamme aina saman summa oli sitten kyseessä lapsi tai aikuinen. Laskutus tapahtuu paikkojen mukaan. Jos paikka on varattu, siihen ei voi istuttaa ketään muuta, sanoo ravintolan edustaja Ekstrabladet-lehdelle. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.