Mainos

Louhimies kommentoi Hirviniemen osuutta Tuntematon sotilas -elokuvassa: Kuvaukset ovat pitkälti paketissa

Aku Hirviniemi on parhaillaan sairauslomalla. Hän aikoo pysytellä poissa julkisuudesta ensi syksyyn asti.

Näyttelijä Aku Hirviniemi jäi sairauslomalle lokakuun lopussa uupumuksen vuoksi ja jättäytyi myös pois MTV3:n Posse-ohjelmasta. Nelonen tiedotti tiistaina Hirviniemen tähdittämästä uudesta ohjelmasta ja samalla selvisi, että näyttelijä pysyttelee pois julkisuudesta ensi syksyyn saakka.

Tieto herätti kysymyksen siitä, että vaikuttaako näyttelijän sapattivapaa tulevaan Tuntematon sotilas -elokuvaan, jossa hän on avainroolissa, kertoo Iltalehti. 

Tuntematon sotilas -elokuvan ohjaaja Aku Louhimies kertoo MTV.fille, ettei hän työnanjan asemassa saa kommentoida Hirviniemen työtilannetta.

Kysyttäessä vaikuttaako Hirviniemen syksyyn asti suunniteltu julkisuusvapaa elokuvaan, Louhimiehen vastaus on yhä melko avoin.

– Tuntematon on pitkälti kuvattu. Helmikuussa tehdään vielä talvikuvauksia, mutta pitkälti elokuva on jo paketissa, Louhimies sanoo.

Ohjaaja vihjaa myös, ettei julkisuudesta pois pysytteleminen välttämättä vaikuta siihen, onko tähti mukana elokuvan kuvauksissa, joihin mediaa ei päästetä mukaan. 

2:04

0:55

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja