Lotta Hintsa teki historiaa – poseeraa ensimmäisenä suomalaisena Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa

Lotta Hintsa haastattelussa 3:21
Lotta Hintsa voitti Miss Suomi -tittelin vuonna 2013. Sittemmin hän on tehnyt uraa ammattilaistason kiipeilijänä.

Hintsa valittiin tuhansien hakijoiden joukosta legendaarisen lehden uimapukumalliksi.

Vuorikiipeilijä Lotta Hintsa, 33, tekee historiaa olemalla ensimmäinen suomalainen, joka poseeraa kuuluisan Sports Illustrated -lehdessä uimapukumallina.

– Sports Illustrated on viehättänyt minua siitä asti, kun näin lehden ensimmäisen kerran vuonna 2010. Vahvat naiset, muutosta ajavat naiset ovat resonoineet voimakkaasti, Hintsa kirjoittaa Instagramissa.

Kuuluisa urheilulehti on tunnettu ympäri maailmaa, ja sen menestyneimmällä uimapukununumerolla on ollut jopa 60 miljoonaa lukijaa. Lehden Instagram-tiliä seuraakin tällä hetkellä yli 2 miljoonaa henkilöä. 

– Ja tässä minä olen. Niin paljon ajatuksia tästä, mutta nyt on aika antaa tämän valokuvan puhua! hän tiivistää.

Julkaisussaan Hintsa poseeraa monivärisissä narubikineissä näyttävästi rannalla. Hintsa iloitsi merkittävästä saavutuksestaan myös Instagramin Tarinat -osiossa.

– Tänään on se päivä! Tiesittekö, että olen ensimmäinen suomalainen Sports Illustratedin uimapukunumerossa? Seuraavina päivinä tulen julkaisemaan paljon materiaalia tästä. Jaan teille nyt vanhempia postauksia puhtaasta innostuksesta, hän iloitsi.

Amerikkalainen sporttilehti järjestää vuosittain Swim Search -mallihaun, jossa naiset ympäri maailman saavat hakea malliksi bikininumeroon. Sports Illustrated -uimapukunumerolla on miljoonia lukijoita.

Lue myös:

    Uusimmat