Me Naiset: Lotta Hintsa löysi uuden rakkauden – seurustelee 52-vuotiaan kiipeilyvalmentajansa kanssa

Lotta Hintsa haastattelussa 3:21
Lotta Hintsa kertoi kuulumisistaan lokakuussa.

Hintsan  suhde valmentajaansa Don Bowieen syveni koronapandemian aikana, kertoo Me Naiset.

Miss Suomi 2013 ja sittemmin vuorikiipeilijänä tunnettu Lotta Hintsa, 33, kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa rakastuneensa kiipeilyvalmentajaansa Don Bowieen, 52.

Suhde syventyi lehden mukaan koronapandemian aikana, kun Hintsa oli Bowiesta erossa noin puoli vuotta.

– Kävin välillä treffeilläkin, mutta huomasin vertaavani muita miehiä aina Doniin. Tajusin, että sehän on aika hyvä tyyppi! Kun minun sitten piti mennä ensin kahdeksi viikoksi Meksikoon, jotta pääsen treenaamaan kevääksi Jenkkeihin, päätin kokeilla kepillä jäätä. Kysyin Donilta, haluaisiko hän tulla mukaani, Hintsa kertoo Me Naiset -lehdessä.

Jääkiekkoilija Kristian Näkyvästä 2019 vuonna eronnut Hintsa iloitsee siitä, että saa jakaa Bowien kanssa samanlaisen elämäntyylin kiipeilyn parissa. Parilla on 19 vuotta ikäeroa, joka näkyy esimerkiksi heidän keskusteluissaan.

– Donissa näkyy se elämänkokemus ja kypsyys, joka tulee vain elämällä. Vaikka väittäisin, että itseltänikin elämänkokemusta löytyy, kyllä Don on joutunut käymään aikamoisia prosesseja elämässään läpi. Ne ovat tuoneet hänelle ymmärrystä, josta itsekin opin. Olen saanut syvempää perspektiiviä moniin omiin ajatuksiini.

– Toisaalta ikäeron huomaa myös siinä, mistä leffoista tai esiintyjistä hän puhuu. Ne eivät välttämättä ole meillä ihan samoja.

Lue myös:

    Uusimmat