Lotta Haralalta ikävä päivitys, jalka pistettiin pakettiin MM-kisojen jälkeen – "Kovat kivut olivat läsnä koko kauden"

Lotta Harala paljasti, mitä MM-kisadebyytin ensi metreillä tapahtui: "Tein tyhmän mokan" 2:40
Näin Lotta Harala summasi MM-urakkansa yhteen Budapestissä

Pika-aituri Lotta Harala on kertonut Instagram-tilillään kärsivänsä sääriluun murtumasta.

Harala saapui hiljattain Suomeen Budapestissä järjestetyistä MM-kisoista, joissa Haralan taival tyssäsi jo 100 metrin aitojen alkuerissä.

MM-kisojen jälkeen Harala suuntasi lääkäriin hoitamaan jo pidemmän aikaa piinannutta säärivammaansa, jonka vuoksi hän oli pitkään sivussa ennen käynnissä olevaa yleisurheilukautta.

Vaikka Harala on ollut tänä kesänä huimassa ennätyskunnossa, ei säärivamma ole vielä täysin parantunut.

– Missään vaiheessa sääriluu ei kuitenkaan ollut ehtinyt parantua täysin ja luonnollisestikin vähäisestä kilpailemisesta ja juoksuharjoituksista huolimatta kesän aikana paheni. Kovat kivut olivat läsnä koko kauden ja kuormittivat myös henkisesti. Murtumalinja on ollut sääressä koko kesän, loppua kohti pahentuen, Harala kirjoittaa julkaisussaan.

– Yhdessä lääkärien kanssa olimme tehneet selkeän suunnitelman, kuinka selviän kisakauden läpi. Erilaisten hoitojen avulla saimme kipuja vähennettyä, toisinaan paremmalla ja toisinaan huonommalla menestyksellä.

Harala kertoo joutuvansa liikkumaan seuraavat neljä viikkoa keppien avulla ja paketti jalassaan. 31-vuotias aituri keskittyy nyt täyteen paranemiseen.

Lue myös:

    Uusimmat