Annimari Korte julkaisi karun päivityksen – "Eiköhän siinä ollut riittämiin tälle vuodelle"

Pika-aituri Annimari Korte julkaisi sunnuntaina Instagramissa päivityksen, jossa kertaili vaivojaan viimeisen kolmen kuukauden ajalta. EM-kisoihin keskittyvä Korte toivoi, että vaivoja olisi nyt ollut tarpeeksi tälle vuodelle.

Korte summasi päivityksessään, leikkaushoitoa vaatineiden takareisien kuntoutus oli mennyt hyvin sekä myös kevään treenikausi. Korte sanoi, että hänen ominaisuutensa olivat reilusti ennätystasolla. Viimeisen kolmen kuukauden aikana on taas ollut lukuisia vaikeuksia.

– Olkapään venähdys, korvatulehdus, jalkaterän vamma teräsportista, nilkkalukko, joka aiheutti tulehduksia nilkkaan, korona, lonkan tulehdus, istuinkyhmyn luuödeema, toinen korona, reiden lihas-jänneliitoksen kramppi ja pieni repeämä, joku muu flunssa, Korte kertasi kolmen kuukauden aikana kokemiaan vaivoja.

– Eiköhän siinä ollut riittämiin tälle vuodelle ja mielummin seuraavallekin. Urheilu ei onneksi ole koko elämä ja vaikka nyt on ollut eniten vastoinkäymisiä "uuden urani" aikan, nämä eivät ole elämäni vastoinkäymisten luokassa läheskään pahimmista päästä ja elämässa muuten on asiat harvinaisen hyvin, Korte jatkoi.

Korte on kilpaillut tällä kaudella viidesti. Paras noteeraus tuli Lahden Motonet GP:ssä toukokuussa, kun Korte kellotti ajan 13,10. Edellinen kisa oli kesäkuun puolivälissä. 

– Vuosi sitten tämä tilanne olisi vielä aiheuttanut minulle ahdistusta ja paniikkikohtauksia ynnä muuta, mutta nyt olen onneksi henkisestikin ihan ok tämän kaiken kanssa, Korte päätti.

Yleisurheilun EM-kilpailut käydään 15.-21. elokuuta.

Katso Kortteen julkaisu alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja