Mainos

Lomamatka avasi suomalaisbloggarin silmät: Kun et stressaa tai laske kaloreita, laihdut

Suomalaisboggari kertoo blogissaan hetkestä, jolloin hän ymmärsi, että keho tarvitsee aktiivisuuden vastapainoksi myös lepoa ja palautumista.

Hyvinvointivalmentaja Nanna Heikkilä kertoo Superfitme-blogissaan painonpudotuksen junnaavan joskus paikallaan syistä, joita ei ole koskaan tullut ajatelleeksi. Joskus kyse voi olla pelkästä stressistä.

Nainen kirjoittaa painonsa ja rasvaprosenttinsa pudonneen lomamatkalla, joka ei sisältänyt yhtään varsinaista treeniä tai laskettua kaloria.

Syö laadukkaasti, mutta nauti elämästä

Heikkilä uskoo ensisijaiseksi syyksi painonsa tippumiseen nesteiden lähtemisen. Matkalla tuli hikoiltua, mutta myös juotua paljon vettä ja käveltyä huomaamatta kymmeniä kilometrejä päivässä. Tämän lisäksi Heikkilä haluaa korostaa levon ja stressaamattomuuden merkitystä.

Lomalla työstressi oli jäänyt Suomeen, ruokailtua tuli vapaammin kuin kotona ja kroppa sai kaipaamaansa lepoa treeneistä. Stressitön keho uskalsi päästää irti rasvavarastoista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tuon reissun jälkeen ymmärsin levon ja rentouden merkityksen niin fyysiselle että henkiselle hyvinvoinnille. Kalorien kyttääminen jäi, ja olen nauttinut elämästä, toki terveellisiä elämäntapoja noudattaen, Heikkilä kirjoittaa blogissaan.

Nainen kehottaa kaikkia painonpudotuksesta haaveilevia rentoutumaan ja minimoimaan stressin määrän.

– Se paino putoaa kyllä, kun syöt laadukkaasti suurimman osan ajasta, mutta kuitenkin nauttien elämästä, nainen kirjoittaa blogissaan.

Lähde: SuperFitMe 

***

1:29


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.