Lola Odusoga työskenteli tv-ohjelman tuotannossa – julkaisi kuvia, kun vapaapäivinä pulikoi uima-altaassa: "Chillailua"

14:29
Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa Lola Odusoga – näin 18-vuotias Miss Suomi kommentoi tuolloin haastattelussa

Lola Odusoga pääsi työmatkansa aikana nauttimaan myös Kanarian auringosta.

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga paljastaa Instagram-tilillään, että hän on työskennellyt tuotannon puolella Nelosen Paratiisihotelli-sarjan kuvauksissa Kanarian auringon alla. Kuvaukset ovat nyt ohi ja pian Odusoga lentää takaisin Suomeen. Ohjelman juontajana toimii Alma Hätönen.

– Kuukausi vähän lämpimämmissä ja huomattavasti rajoitetummissa olosuhteissa oli erittäin mieluisa. Seuraavaksi koronatestiputki käyntiin ja toivottavasti kohti kotimaata terveen paperein, kuten tähänkin asti.

– Kuvaussihteeri/toimittaja kiittää ja kumartaa pestistä, ja jää oottelemaan kuinka viihdyttävä kausi me saatiinkaan aikaseksi. Kiitos KAIKILLE kun olivat mukana jengissä.

Odusoga on julkaissut someseuraajien iloksi paljon kuvia työmatkaltaan. Kuvista päätellen aurinko on hellinyt kuvausten aikana.

– Iltavuoroon valmistautumista eli chillailua ennen duunivuoron alkua.

– Kirsikoita ja sydämiä. Kun työvuorojen välissä ehtii metsästämään kadonnutta pigmenttiään, on se kyllä ihan jees

Vapaapäivänä Odosoga pääsi käymään maagisessa paikassa.

Paratiisihotellissa joukko upeita sinkkuja muuttaa Gran Canarian saarella sijaitsevaan hulppeaan villaan, jossa alkaa armoton pudotuspeli. Villalla juonitaan, lemmitään ja bailataan, mutta kaikkien silmissä siintää 15 000 euron voittopotti. Paikkansa paratiisissa säilyttää ainoastaan tekemällä oikeita siirtoja ja löytämällä itselleen parin viikosta toiseen.

Paratiisihotelli nähdään Ruudussa toukokuusta alkaen koko kesän ajan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja