Lola Odusoga muistelee pikkujouluissa tapahtunutta välikohtausta – hiprakassa ollut naisasiakas keksi erikoisen tavan pyyhkiä kätensä

MIssit Lola Odusoga ja Lotta Näkyvä Huomenta Suomen vieraana 8:04
Miss Suomet Lola Odusoga ja Lotta Näkyvä Huomenta Suomen vieraana.

Tänä vuonna Lola Odusogan työkalenteri ammottaa tyhjyyttään pikkujoulukeikoista. 

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga, 43, tekee  töitä media-alalla. Hän kertoi elokuussa, että koronaviruksen vuoksi moni hänen työprojekteistaan peruuntui.

Hän toteaakin nyt Instagram-päivityksessään, että normaalisti hänen työkalenteriiinsa olisi merkitty muutamia pikkujoulukeikkoja juonnettavaksi. Nyt kuitenkin se ammottaa tyhjyttään.

Odusoga äityi samassa muistelemaan hupaisaa välikohtausta eräässä pikkujoulutapahtumassa, jossa hän oli töissä.

Usein juhlakansan katseleminen oli hauskaa, mutta mukaan mahtui myös niitä epämukavia hetkiä. 

– Kerran muun muassa eräs reippaasti nauttinut naisasiakas päätti näyttävästi ja suutuspäissään vessakäynnin jälkeen kuivata kätensä mun blazeriin, koska wcn käsipaperi oli loppu. Mutta se on sellasta, tää työ on sekä antanut että ottanut, Odusoga kirjoittaa. 

Odusogan tarina naurattaa hänen seuraajiaan. 

– Apua mikä nainen, siis vessanainen ja wow mikä nainen kuvassa, Supernanny Pia Penttala kirjoittaa. 

Odusoga kertoi taannoin Twitter-päivityksessään siitä, kuinka oli tehnyt yllättävän havainnon kauppareissulla. Odusoga kertoi twiitissään yllättyneensä reaktioista, joita maski tuntui herättävän muissa asiakkaissa.

– Kävin aamulla Lidlissä maskin kanssa.  Olin ainoo kellä oli. Jumaleissön mikä kyttäys! hän ällistelee.

– Pahempi ku julkkiksen kauppareissulla yleensä, nyt kierrettiin vielä kaukaa tai mentiin nopeesti ohi. Edelleen jengi suhtautuu maskiin näemmä näin, twiitti jatkui.


Lue myös:

    Uusimmat