Lola Odusoga upeassa nuoruuskuvassa – poptähtimäisen otoksen taustalla hauska tarina: "90-luvulla oli hyvin vahva uskomus siitä, että kaikki missit halusivat laulajiksi"

Lola Odusoga jatkaa nostalgisten muistojen jakamista sosiaalisessa mediassa. 

Vuoden 1996 miss Suomi Lola Odusoga on ilahduttanut sosiaalisen median seuraajiaan julkaisemalla viime aikoina runsaasti kuvia menneiltä missi- sekä malliajoiltaan. 

Keskiviikkona 22. huhtikuuta Odusogan seuraajat saivat nähtäväkseen jälleen uuden kuvan ja tarinan sen takaa. Tällä kertaa Odusoga poseeraa kuvassa 1990-luvulla sinisen puuhkan kanssa mikrofoniin laulaen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Odusoga kertoo kuvan taustoista tilinsä Story-osiossa. Kuvan takaa löytyy Odusogan hauska tarina – sekä yleinen uskomus misseihin liittyen.

– Tuohon aikaan, ainakin 90-luvulla oli hyvin vahva uskomus siitä, että kaikki missit halusivat laulajiksi. Kaikki missit joko osasivat laulaa, tai vastaavasti kukaan missi ei osannut laulaa.

Odusoga muistelee kuvien olevan vuodelta 1997 ja niiden olleen tienvarsimainoksia. Mainokset liittyivät samana vuonna toimintansa aloittaneeseen Nelonen-kanavaan.

– Ja teksti kuului jotenkin näin: älä pelkää, Lola ei ala laulaa. 

Odusoga kertoo aina painottaneensa, ettei koskaa aio alkaa laulaa, joten seuraajilla ei ole syytä huoleen sen suhteen tänäkään päivänä. Naisen mukaan hän sai aikoinaan missivuotensa aikana tarjouksen koelauluista, johon hän ei kuitenkaan suostunut. Odusogan mukaan hän on aina vihannut julkista laulamista ja eronneensa aikoinaan kuorostakin sen takia. 

Vuonna 2012 Odusoga nähtiin kuitenkin elokuvassa Vares – pimeyden tango, jossa hänen roolinaan oli iskelmälaulaja, jonka ei ollut tarkoitus laulaa elokuvassa. Toisin kuitenkin kävi ja Odusoga joutui loppujen lopuksi laulamaan elokuvassa kuultavan kappaleen vasten tahtoaan. Odusoga painottaa, ettei hän todellakaan olisi halunnut laulaa elokuvassa eikä hän yrittänyt seurata sitä poptähden polkua, jota usein misseille on viitoitettu.

Lue myös:

    Uusimmat