Mainos

Loistoristeilijällä henkirikos: Miestä syytetään vaimonsa murhasta – kertoi tappamisen syyksi ettei uhri lopettanut nauramista

Yhdysvaltalainen mies sai syytteen vaimonsa murhasta. Surma tapahtui risteilyalus Emerald Princessillä tiistaina lähellä Alaskaa, muun muassa CBC News ja ABC News uutisoivat.

Laivahenkilökunta löysi kuolleen 39-vuotiaan Kristy Manzanaresin hytin lattialta. Veren värjäämässä huoneessa olleella naisella oli useita haavoja päässään. Naisen ruumiin vierellä oli myös tämän aviomies Kenneth Manzanares, jonka kädet ja vaatteet olivat yltäpäältä veressä.

Kun mieheltä kysyttiin, mitä oli tapahtunut, hän totesi, ettei vaimo vain lopettanut hänelle nauramista. Tämän jälkeen mies vietiin pois paikalta käsiraudoissa, ABC kertoo.

Median tietojen mukaan pariskunta oli risteilyllä yhdessä suuremman porukan kanssa. Myös heidän lastensa kerrotaan olleen mukana. FBI ei ole toistaiseksi kommentoinut, oliko hytissä väkivallanteon aikana muita ihmisiä.

– Pieni tyttö tuli huoneesta huutaen apua, koska hänen mukaansa hänen vanhemmillaan oli riitaa. Tyttö oli hyvin epätoivoinen ja henkilökunta meni paikalle niin nopeasti kuin voivat, risteilyllä ollut matkustaja kuitenkin kertoi CBC:lle.

Risteilyllä oli tapahtuman aikana 3400 matkustajaa ja 1100 henkilökunnan jäsentä. Matkustajia pidettiin laivalla usean tunnin ajan FBI:n suorittaessa tutkimuksiaan.

Surman sattuessa laivalla oli käynnissä murhamysteeriteemainen illallinen, minkä vuoksi matkustajat olivat aluksi hämillään henkilökunnan ilmoittaessa tapahtumista. Matkustajat nimittäin luulivat ilmoituksen olevan osa illallista.

Taposta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.