Loiri: Ei toivoa nähdä minua enää Uunona

Näyttelijä Vesa-Matti Loiri on siirtynyt muihin projekteihin.

Suosikkinäyttelijä Vesa Matti Loiri on tehnyt pitkän uran elokuvateollisuudessa ja musiikkimaailmassa. Suomalaisten sydämet hän valloitti roolillaan Uuno Turhapurona. Vuosikymmeniä roolia näytellyt viihteen monitoimimies toteaa, ettei häntä nähdä enää suosikkihahmona valkokankaalla.

– Ei mitään toivoa. Se on tehty. Mielestäni se päätös on ihan hyvä. Niitä on ihan tarpeeksi. Kyllä nyt tarvitsee tehdä uusia juttuja, hän sanoo päättäväisesti Tie pohjoiseen -elokuvan pressitilaisuudessa.

Pertti ”Spede” Pasasen luoma hahmo tähditti yhdeksäätoista elokuvaa, joista viimeisin valloitti valkokankaan vuonna 2004. Loiri katsoo menestyksekkäitä elokuvia lähinnä sattumalta.

– Jos satun olemaan vapaalla viikonloppuna, niin olen yhtäkkiä yllättänyt ja jäänyt katsomaan. Katson etenkin niitä vanhempia, sillä niitä ei muista niin hyvin, hän sanoo naurahtaen.

Tie pohjoiseen -elokuva on suomalaistähdelle 69. elokuva hänen uransa aikana. Sielultaan nuorekkaan näyttelijän mielestä on erikoista nähdä itsensä vanhemmalla iällä valkokankaalla.

– Tuntuu oudolta katsoa itseään vanhempana. Olen niin paljon nähnyt itseäni elokuvassa, hän sanoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat