Lohduttava tieto! 7-vuotiaan lapsen usko joulun taikaan säilyi Trumpin möläytyksestä huolimatta

Trump kysyi 7-vuotiaalta vaarallisen kysymyksen:"Uskotko yhä Joulupukkiin" 1:09
Trump meinasi paljastaa Joulupukin salaisuuden 7-vuotiaalle

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin onnistui sekoittaa pakkaa ja sosiaalista mediaa jopa jouluna, kun hän keskusteli lasten kanssa televisiolähetyksessä. Trumpin lausahdus siitä, uskooko 7-vuotias vielä joulupukkiin, sai tyrmistyneen vastaanoton eri puolilla maailmaa.

Nyt kaikki voivat huokaista helpotuksesta. Yhdysvaltalainen the Post and Courier -lehti haastatteli kyseistä lasta ja välitti huojentavan tiedon: Trump ei pilannut tytön joulua ja uskoa joulupukkiin.

Etelä-Carolinan osavaltiosta kotoisin olevan Collman Lloyd kertoo uskovansa pukkiin yhä. Hän kertoo jättäneensä joulupukille kuorrutettuja keksejä ja maitoa jouluyönä ja heränneensä siihen, että ruuat olivat hävinneet ja lahjat ilmestyneet kuusen alle. 

Lloyd kertoo lehdelle, ettei ihan edes ymmärtänyt presidentti Trumpin kysymystä. 

Joulupukin matkan seuraaminen televisiosta on yksi yhdysvaltalaislasten lempiperinteistä. Kyseistä jouluohjelmaa on esitetty jo vuodesta 1995. Tänä vuonna sen mahdollistivat noin 1500 vapaaehtoista, tapauksesta uutisoi CNN.

Osana perinnettä Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja hänen puolisonsa Melania Trump vastaanottivat puheluita ohjelmaa katsovilta lapsilta. Eräässä puhelussa Trump meinasi kuitenkin paljastaa liikaa:

– Uskotko yhä Joulupukkiin?

Trumpin vastaus sai Twitterissä aikaan arvostelun lisäksi useita vitsejä asiaan liittyen. 

Lue myös:

    Uusimmat