Koulubussin kuljettaja osti lahjan kaikille reitillään kulkeville koululaisille: "Uskon, että näin hyvä lähtee kiertämään"

Yhdysvaltain Texasissa koulubussin kuljettajalla oli tänä jouluna harvinaislaatuisen suuri sydän. Kuljettaja oli päättänyt säästää rahaa ostaakseen lahjan jokaiselle lapselle bussinsa reitillä.

Toiminnallaan koulubussin kuljettaja Curtis Jenkins sai heti lapsilta lisänimen joulupukki. Hän oli jopa kysynyt jokaiselta lapselta ennen joulua, mitä nämä toivovat joululahjaksi. Asiasta kertoo ABC-News.

Koulu kiitti Facebook-päivityksessä

Jenkins hankki hyvissä ajoin ennen joulua lahjat sekä omilla säästöillään että muutaman asiasta kiinnostuneen ihmisen avulla. Kaiken kaikkiaan hän osti 70 lahjaa. Koululaiset saivat tietää lahjastaan viimeisenä koulupäivänään ennen joulua.

Koulu on jakanut lahjojen ja Curtis Jenkinsin kuvaa Facebook-sivullaan. Päivitystä on jaettu jo lähes 9 000 kertaa.

Jenkins on perustellut toimintaansa sillä, että hän halusi jakaa rakkautta ja huolenpitoa. Koulun johtajan Jennifer Wilcoxin mielestä Jenkinsin toiminta on hieno esimerkki anteliaisuudesta.

– Se toi hymyn varmasti monen lapsen kasvoille.

Mies haluaa jatkaa hyväntekeväisyyttä

Yksi lapsista oli jopa kysynyt Jenkinsiltä, onko hän oikea joulupukki.

Jenkinsin mielestä lasten täytyy saada nähdä maailma positiivisesti. Hän haluaisi jatkaa hyväntekeväisyyttä myös tulevaisuudessa.

– Uskon, että näin hyvä lähtee kiertämään, Jenkins perustelee.

Lue myös:

    Uusimmat