Loebille sataa ylistyssanoja – "Hän on rallin kuninkaallinen"

Ford-kuski Sebastien Ogier nappasi kauden toisen voittonsa Meksikossa viime viikonloppuna. Ogier nousi kilpailun kärkeen lauantaina ja sen jälkeen ranskalaiselle ei löytynyt pysäyttäjää.

Ogier hehkutti kisan jälkeen paluun tehnyttä rallilegendaa ja kaimaansa Sebastien Loebia. Ensimmäisen kisansa uuden sukupolven WRC-autoilla ajanut Loeb taisteli pitkään jopa kisan voitosta, mutta nöyrtyi lopulta viidenneksi.

- Lauantaina iltapäivällä aloimme puskea kovempaa. Ero oli vain 15 sekuntia Loebiin, kun hänelle tuli rengasrikko. Siitä olisi varmasti tullut tiukka taistelu ilman sitä. Nyt on ainakin nähty, että Seb on todella tehnyt paluun. Kovin moni muu ei pysty maailmassa tuollaiseen suoritukseen, Ogier ylisti maanmiestään.

Myös kolmanneksi ajanut Citroenin Kris Meeke ylisti yhdeksänkertaista mestaria ja tallikaveriaan.

- Kaikki nostivat tasoaan, kun Seb tuli tiimiin. Hän on todellinen rallin kuninkaallinen. On mahtavaa, että hän on mukana. Se on tuonut energiaa koko talliin ja siitä saimme lisäpotkua tänä viikonloppuna, Meeke totesi.

- Hän ajoi juuri niin hyvin kuin odotin. Hänellä meni hieman aikaa saada ajorytmi kuntoon, mutta hän teki upeaa työtä. Hän teki virheen ja minä tein virheen. Ilman niitä meillä olisi voinut olla kaksi autoa podiumilla, pohjoisirlantilainen jatkoi.

Rallin MM-sarja jatkuu Korsikalla huhtikuun alussa.

Lue myös:

    Uusimmat