Lola Odusoga muistelee parinkymmenen vuoden takaisia bikinikuvauksiaan: "Mulla oli isot saappaat täytettävänä"

Lola Odusoga ihailee erityisesti yhtä suomalaista mallikaunotarta.

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga on jakanut nyt jo yhdeksän päivän ajan nostalgisia kuvia uraltaan ja tarinoita niiden takaa. Uusimmassa päivityksessään hän kertoo tarinan kuvien takaa, jossa poseeraa eri uimapuvuissa. 

Odusoga kertoo, että kyseessä oli Panos Emporio -merkin koekuvaukset vuodelta 1998. Kyseinen muotitalo oli etsinyt suomalaisia kaunottaria edustamaan merkkiä. Yksi, joka merkkiä edusti tuolloin oli mallikaunotar Janina Fry, kaunotar jota Odusoga ihaili.

– Janina on ollut mulle aina one and only, the suomalainen nainen. Mulla oli kovat suorituspaineet, kun mietti, että millaiseen ihmiseen mua verrataan, Odusoga kertoo Instagram Stories -osiossa. 

– Eipä mulle sitä duunia koskaan tullut, ei siitä lopulta tullut sitten mitään. Mulla ois ollut isot saappaat täytettävänä ja olla chillisti koekuvattavana. Kaikki propsit Janinalle, hän on edelleen mieletön,  Odusoga kertoo videolla. 

Fry tuli koko kansan tietoisuuteen voitettuaan Suomen Neito -kauneuskilpailun vuonna 1993. Samana vuonna hän sijoittui kuudenneksi Miss Maailma -kilpailussa. Sittemmin Fry on tullut tunnetuksi mallin uran lisäksi laulu-urastaan ja muodin saralta.


Lue myös:

    Uusimmat