llmeisen päihtynyt autoilija pakeni poliisia Joensuussa – pako tyssäsi liikennevalotolppaan

Silminnähden päihtyneeksi luonnehdittu mies pakeni poliisia autolla Joensuussa.

Tapaus sattui eilen Joensuun Niinivaarassa kello seitsemän aikaan illalla. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu ilmeisen päihtyneen henkilön kaahanneen henkilöautolla parkkipaikalla Suvikadulla.

Poliisipartion tavoitettua miehen ja annetta tälle pysäytysmerkkiä lähti tämä pakenemaan Suvikadulla. Matkalla hän ajoi päin punaista liikennevaloa Niinivaarantielle kohti keskustaa. Karjalankadun risteyksessä hän ajoi jälleen päin punaista, törmäten kuitenkin liikennevalotolppaan.

Auto oli ilmoitettu varastetuksi

Paon aikana miehen nopeudeksi oli mitattu 70 kilometriä tunnissa, vaikka rajoitusalue oli 40 kilometriä tunnissa. Miehen käyttämä ajoneuvo oli ilmoitettu anastetuksi. 

Poliisin silminnähden päihtyneeksi kuvailema mies otettiin kolarin jälkeen kiinni ja hänet toimitettiin verikokeisiin. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta ja luvattoamsta käytöstä.

7:13
Rattijuopumuksista narahtaneilla on yksi vakioselitys – "Otin eilen vain yhden tai kaksi olutta". Poliisi kertoo vakiotarinat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja