Mies kaahasi Riihimäellä poliisia pakoon yli kaksinkertaista ylinopeutta

Mies pakeni poliisia eilisiltana hurjaa nopeutta Riihimäellä.

Poliisi kiinnitti eilen iltakahdeksan aikaan huomiota kovalla nopeudella Mattilantiellä kulkeneeseen henkilöautoon. Partio lähti keskustan suuntaan kulkeneen auton perään ja kytki päälle hälytys- ja pysäytysvalot. 

Auton kuljettaja ei kuitenkaan pysähtynyt vaan yritti päästä pakoon. Auto pakeni poliisiautoa pitkin keskustan katuja ajaen pahimmillaan 120 kilometriä tunnissa nopeusrajoituksen ollessa 50 kilometriä tunnissa. Paon aikana mieskuljettaja aiheutti lisäksi useita vaaratilanteita ajaen esimerkiksi vastaantulevien kaistalla Arolammin ja Kulmalan puistokadun risteyksessä.

Pako päättyi lopulta Uusi Karhintien pysäkille. Vuonna 2000 syntynyt kuski puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumausaineen pikatestin tulos oli positiivinen.

Poliisi epäilee miestä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja niskoittelusta poliisia vastaan.

Auton kyydissä oli lisäksi auton haltija, jota epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle ja ajo-oikeudettomalle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja