Liverpool pääsi vihdoin nostamaan Valioliigan mestaruuspokaalia, Jürgen Klopp ylisti joukkueensa hurjia saavutuksia – "Se on uskomatonta"

Valioliigan mestaruuden jo kesäkuun lopulla varmistanut Liverpool sai vihdoin pokaalin hyppysiinsä. Mestariluotsi Jürgen Klopp intoutui hehkuttamaan seuran viimeaikaisia saavutuksia.

Liverpoolin kauden viimeinen kotiottelu päättyi juhlavissa tunnelmissa. Liverpool päihitti ensin Chelsean maalirikkaassa ottelussa 5-3-lukemin. Ottelun jälkeen seura pääsi juhlimaan Valioliigan mestaruutta voittopokaalin kanssa.

Liverpool on noussut saksalaisluotsi Jürgen Kloppin alaisuudessa yhdeksi Euroopan parhaimmista seuroista. Viimeisen vuoden aikana Liverpool on saanut aihetta juhlaan oikein urakalla.

– Me olemme Englannin mestareita, Euroopan mestareita ja maailmanmestareita. Tiedän, miltä se kuulostaa, mutta se on totta. Rehellisesti sanoen se on uskomatonta, Klopp ylistää Sky Sportsin haastattelussa.

Syksyllä 2015 seuran päävalmentajaksi palkattu Klopp on tehnyt Liverpoolissa upeaa työtä. Saksalaisluotsi nosti perinteikkään seuran suvannosta takaisin voittokantaan.

– Viisi vuotta sitten pyysin kannattajia uskomaan meihin. Käskin epäilijöitä uskomaan. He saivat tämän aikaiseksi, Klopp kehuu.

Koronaviruksen vuoksi Liverpool joutui juhlimaan mestaruuttaan tyhjän Anfieldin edessä. Klopp kuitenkin toivoo ihmisten juhlivan mestaruutta, kun se on turvallisesti mahdollista.

– Valmistautukaa juhliin, kun tämä paska virus on hävinnyt. Silloin juhlimme yhdessä. Pitäkää huoli siitä, että olette silloin valmiita, Klopp julistaa.

Lue myös:

    Uusimmat